Kan man have det for godt

Lørdags lir & fastelavnsboller

img_9099

Jeg var simpelthen til 21 års fødselsdag i lørdags!! Og sikke en fest. Det var min venindes lillesøster som fyldte 21 somre og min veninde og jeg var klart alders-præsidenterne på over 30. Egentlig mærkede jeg ikke rigtig til aldersforskellen ud over at den slags yngre mennesker, har nogle heeeeelt andre problemstillinger end jeg lol og så kan jeg konkluderer at det ikke er fair at spille druk spillet “jeg har aldrig”  for når man er næsten 15 år ældre end de andre, så HAR man altså bare prøvet en DEL mere her i livet hehe

Inden jeg stak af til ungdomsfest, havde vi også haft en lille fest herhjemme. Min veninde Gunvør kom forbi med hendes piger med fastelavnsboller og så hyggede vi hele dagen. Skøønno lørdag og søndag var jeg lidt tung i hovedet, men vi var allerede hjemme 01.30 så søndagen var ikke helt uoverskuelig:) Heldigvis var farmor og farfar på banen med pasning.

img_9089 img_9097 img_9098

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man have det for godt