Ramt af angst

Fyrer op for Skinny Coffee

REKLAME

img_9216

Jeg er altså møg ambitiøs omkring min nye træningsstil og kost. Og selvom jeg kun har været rigtig igang i knap 2 uger, så har jeg mega pres over at jeg ikke kan træne som jeg plejer de næste dage pga. arbejde og at jeg holder børnene hjemme fra institution et par dage før vi rejser.

Men kost og drikke kan jeg heldigvis stadig være opmærksom på. Jeg er blevet en rigtig glad kaffedrikker og istedet for at hælde hurtig-kaffe ned hver dag, har jeg nu kastet mig over Örtte Scandinavian Skinny Coffee Den smager virkelig godt!! (jeg bruger lige en enkelt sødetablet i min kaffe) og så kan den meget mere end en almindelig kaffe. Det er en såkaldt såkaldt slanke-kaffe som ud over koffein også indeholder andre fantastiske super-food produkter som eks. hvedegræs, Sibirisk ginseng og chlorella. De er alle propfulde af vitaminer, aminosyrer, protein og mineraler. Jeg har altid godt vidst at kaffe gav en lidt mere energi, men jeg vidste ikke at man ville få en mere effektiv fedtforbrænding med kaffe og at man så oveni giver kroppen en masse sunde ting, er bare ret så lækkert.

Lidt bonus info:

Hvedegræs: Er rig på gavnlige aminosyrer, vitaminer, enzymer samt klorofyl, som giver ilt og næring til dine celler. Bl.a. herfor er det et fordelagtigt superfood, der bidrager til et sundt helbred. Hvedegræs har også en udrensende effekt, så du kan slippe af med toksiner.

Sibirisk ginseng: Sibirisk ginseng styrker dit immunforsvar, så du holder dig sund og rask. Desuden reducerer det risikoen for hjerte-kar-sygdomme, kan forbedre hukommelsen og synet samt øger blodcirkulationen og iltoptagelsen.

Chlorella: Har et højt proteinindhold samt mange vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer. Chlorella indeholder også klorofyl og er som skabt til en slankekur. Det kan også fjerne skadelige stoffer i kroppen ved dets udrensende virkning.

Du kan læse meget mere om både deres slanke kaffe og detox te (hvis du er mere til te) på deres hjemmeside som jeg er blevet storforbruger af www.ortte.com

Min morgenmad idag (1 ud af 6 måltider om dagen og kom også lidt kyllinge pålæg på det kedelige knækbrød)

img_9183

1 kommentar

  • K

    Det lyder næsten FOR godt :-O Kan du seriøst mærke forskel??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramt af angst