Ferie shopping

Er det helt normalt ?

img_9396

Alma og Albert fik igår deres hepatitis a vacciner og Albert har det helt fint, men Alma er blevet ret sløj. Der skal ellers meget til at slå hende ud, men hun har feber og sovet det meste af eftermiddagen. Er det normalt at blive dårlig og stadig være det efter 1,5 døgn efter den vaccine? Eller er det måske bare sammentræf med en influenza 😖

21 kommentarer

 • Meriam

  Hvordan har Alma det nu? Og hvor mange dage tog feberen? Sidder med en snart 2 årig med feber på 2. Døgn, hvorimod storebror har det helt fint. 🙁 er blevet lidt bekymret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rikke: som udgangspunkt er de eneste videnskabeligt beviste bivirkninger til vacciner, feber og ømhed på indstiksstederne. Jeg kan forsikre dig om, at der ikke er nogen vacciner, der er skadelige for børn. Der er til gengæld mange sygdomme der er farlige for børn at få, som for eksempel Hep. A og mæslinger.. Hilsen en farmaceutstuderende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Aj Christina, selvfølgelig kan du ikke forsikrer nogen som helst om det. Kender du måske langtidsbivirkningerne ved alle vacciner og hvad det gør ved vores børn. Prøv at læs lidt mere op på det, og ikke kun på lægefaglige danske hjemmesider som alle siger det samme. Kun venligt ment.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Rikke: Stop nu. Man bliver ikke i stand til at kunne modsige sundhedsfagligt personnel på baggrund af hvad man læser på nettet.
   Den artikel der har været kritisk over for vacciner er blevet trukket tilbage af forskeren selv samt det tidskrift der udgav den for mange år siden. Der er ikke så meget at diskutere omkring det. Vi vaccinere vores børn for at redde dem fra sygdomme der før i tiden udryddede hele befolkningsgrupper. Så selvfølgelig skal vi vaccinere. Vi er ikke blevet mere immune over årerne, tværtimod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Jeg læser (måske i modsætning til dig) ikke kun ting på nettet, men faktisk artikler (videnskabelige), så måske du skal læse op i stedet for. Men nu slutter jeg den her. Hav en god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Der er op til flere bivirkninger ved vacciner. Endda dødsfald. Så lad være med at skrive sådan noget pjat om du kan forsikre hende om der ingen bivirkninger er. Du er jo direkte dum at høre på. Farmaceut Vorherre til hest!🙄 Skræmmende.
   Til Sarah Louise vil jeg dog sige jeg tror du kan tage den med ro i dette tilfælde. Lyder meget normalt. Nogle reagerer mere end andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Christina, det altså store ord du bruger der. Selvf. kan du ikke forsikre om det, og så er den ikke længere. Mæslinger vaccinen blev introduceret i 1987 og rigtig mange studier viser desværre alvorlige bivirkninger som vi ser på børn og voksne i dag, men lad os slutte den her, alle behøver og kan ikke være enige, men du kan ikke FORSIKRE nogen om noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Selvom jeg er et voksent mennesker reagerede jeg også med høj feber i et par dage da jeg havde fået min hepatitis a vaccine.
  Krydser fingre for at hun er ok i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kære Sarah
  Det er normalt at reagere med influenzalignende symptomer efter en vaccination. Hepatitis A vaccinen indeholder oprenset, inaktiveret hepatitis A virus. Efter vaccinationen reagerer kroppens immunforsvar på det inaktiverede virus, og det er ved denne proces, at immunforsvaret “lærer hepatitis A virus at kende”. Det betyder, at hvis kroppens immunforsvar på et senere tidspunkt skulle blive præsenteret for virusset, så kan der dannes et hurtigt og kraftigt immunrespons, der bekæmper virussen, sådan at man ikke bliver syg af den. Det er denne immunreaktion på vaccinen, der kan give de influenzalign. symptomer, og det er blandt de hyppigste bivirkninger til vaccinen. Hvis du ønsker yderligere information, kan du finde det på Statens serum instituts hjemmeside.
  Hvis feberen bliver meget høj, og/eller du er bekymret, så kan du altid kontakte lægen.
  God bedring til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Den ene af mine børn fik også feber af vaccinen. Det tog ca 3 døgn . Vaccinen gives senest 14 dage før afrejse, da man først er fuldt beskyttet efter det 17 døgn .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej! Feber efter vaccination klinger normalt af i løbet af der første halvandet døgn. Hun har nok reddet sig noget andet til også😦
  Rigtig god bedring med det lille pus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mine har begge fået feber af hep. A-vaccinen. Både da de fik den første gang og boosteren efter et år – dog mildere anden gang. Men de har ikke været sløje, bare varme – og selvfølgelig ludt sløje af feberen, men i under 24 timer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meyer

  Hej da jeg arbejde i børnehave , var det næsten helt sikkert at børnene fik lidt feber fra 10en dagen og nogle dage frem ,børne kan få feber nogle timer andre nogen dage , der er lidt forskeld på hvor slemt feberen kunne være men sjældent så længe , så for mig lyder det helt normaltat der kommer noget efter dag 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, det ville jeg spørge en læge om. Jeg har ikke hørt om noget, som blev sløje af den, men hun er jo så lille, så måske derfor…Talt lægen ikke om det da børnene blev vaccineret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Læger ved intet om vacciner og alle deres bivirkninger, desværre. Jeg kunne fortælle stolpe op og ned omkring de vacciner, men det eneste jeg bare vil sige er, læs og undersøg nu de vacciner inden I giver dem til jeres et og alt!

   Og bed som det mindste om en indlægsseddel så I kan se hvad det er der sprøjtes i børnene og hvad der kan være af bivirkninger, det er ikke småting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Selvfølgelig ved lægerne da om vacciner .. Og det er langt bedre at give vacciner end at være udsat for sygdom.
   Ja det er ret normalt at få feber efter vaccination .. Det er kroppens immunforsvar som går igang .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ame

   De ved ingen ting. De ved det hvad sælgeren af de her vaccine siger. Her for de viden hehe som sælger self siger kun positive ting
   De få penge for at give de her vaccine til os.
   Jeg har spurgt min læge om hun kunne give mig indlægseddel men NEJ det kunne hun ikke.
   Der bliver mere og mere bevist i flere eu lande at det er bare en penge maskine
   Wake up

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hvad er dine kvalifikationer i forhold til at udtale dig om vacciner? Er du kildekrisk nok når du tjekker udenlandske sider?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Mine kvalifikationer er nok bedre end dine.. Dem som tvivler på vacciners virkning er ihvertfald ikke indenfor sundheds faget .. for når man først har set de sygdomme som vaccineres imod i fuld udbrud , så vil man hellere have nålen. Og hvorfor tjekke udenlandske sider, når vi er et af de mest kildekritiske lande ..
   Og ja , det er normalt at få feber ved bla hepatitis vaccinen .. Jeg har selv fået den og havde det skidt bagefter , men selvfølgelig skal man reagerer ved høj feber .. Men gætter på at lægen bare vil sige at det er vaccinen ( som det rigtigt nok er )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Og husk at medicinal industrien er større end våbenindustrien! Der er så mange penge i lortet, så selvfølgelig er der ingen læger der går imod det at vaccinere. Sæt jer ind i vacciner inden i bare får jeres børn vaccineret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Og fold jer en sølvpapirshat, så kommer rumvæsnerne heller ikke efter jer….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie shopping