Er det helt normalt ?

❤Søndags fejring af Arthur❤

Reklame
img_9477

Kun forældre kender den fede følelse af, når man pakker en splinterny topmoderne klapvognsdel ud!!! Arthur bliver idag 9 måneder og det fejrer vi med at han nu har fået en Cybex klapvognsdel som nemt kan klikkes på det stel som både hans barnevogn OG autostol kan klikkes på. Jeg er SÅ vild med det mærke og SÅ træt af at jeg ikke kendte til det med de 2 første unger! Det er bedste kvalitet og der er tænkt på AlT. Det har været så nemt at vi bare kunne klikke autostol på stellet og ligge autostolen ned, så sovende Arthur slet ikke vågnede, når vi skulle ud og ind af bilen.

Nu er han klar til at sidde op og se verden, når vi er på tur. Klapvognsdelen er i samme topkvalitet som barnevogn og autostol. Den kan både justeres ved benene, så han kan have  strakt eller bøjede ben og stoffet er ekstra slidstærkt med gummi ved fødderne, så sko er ikke et problem og han kan sidde i 4 forskellige positioner fra at ligge ned, til at sidde helt oprejst. Skyggen kan også nemt justeres og han kan spændes sikkert fast. De store hjul kan tages af og klapvognen kan meget nemt klappes sammen og fylder meget lidt. Selve klapvognsdelen klikkes også nemt af og så fylder den endnu mindre i 2 dele. Arthurs små ben sprællede af iver, da ungerne kørte ham rundt i stuen😂❤

Den er så lækker at vi nu overvejer IKKE at tage den med på ferie. Arthur smurt ind i solcreme hver dag, strand og sand og snacks hmmm, så er jeg bange for at turen vil smadre den. Så nu tror jeg at vi måske køber sådan en hel billig klapvogn kun til rejsen.

I kan finde alle Cybex lækre produkter til babyer og børn samt hvor det forhandles HER.

img_9479 img_9478 img_9476

6 kommentarer

 • Isabel

  Vi har samme sæt bare i sort og hold kæft hvor er vi glade for det:) Nemlig det der med at man lige kan køre på cafe og få en hurtig frokost, uden at baby vågner fordi hun skal op af autostolen👏🏼 Og så er den bare flot at se på😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Babyzen YOYO klapvogn = carry-on håndbagage på flyet. Og kører som en drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifi

  Hvor er det fedt! Jeg har barnevogn fra mærket Stokke. Jeg har valgt at tage den med til new York men på det tidspunkt bliver min baby 9 mdr. Jeg ved bare ikke hvor god klapvogn delen er og om den overhovedet vil være behageligt for barnet. Det er også en man bare klikker på stellet ligesom din vogn Sarah. Måske kan du ikke svare
  På det fordi du måske ikke kender til stokke men håber nogen af de andre damer kan svare mig hvis de kender til Stokkes klapvogn del 😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Sarah!
  Vi har næsten lige været i Thailand med min lille datter, som var 8 mdr. da vi var afsted. Til rejseformålet købte vi en chicco liteway klapvogn. Den kan anbefales! Den kan tages med helt til gaten, hvilket virkelig er rart.
  God dag 🙂
  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Den ser ser meget lækker ud! Er den nem at manøvre rundt??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det helt normalt ?