Sådan gik vores flyvetur

Vores hemmelige sted

img_9615

Vi ankom glade, men trætte til vores villa igår morges. Det var kl. 08 thai-tid, så vi gik bare direkte i seng og vågnede først kl. 13. Jeg havde bestilt morgenmad klar til kl. 13 som kom i fine fletkasser. Vores villaer er ikke et ordinært hotel. Der er ikke meget andet end villaer og en lille bitte reception. Mad kan man få bragt til døren. De har et godt stort udvalg og så er der rengøring hver dag.

Pga. måden det hele er sat op på, virker det slet ikke så turistet. Der er meget stille og vi har kun set 4 andre gæster på 2 døgn. Der kom et hold på 3 rengøringsdamer og på 20 min. var hele hytten ren, imens vi legede vi vores pool. Ja jeg skrev “vores pool”  Det er da noget nær det BEDSTE at have sin egen pool. Ungerne render frem og tilbage som de har lyst. Jeg kan nemt lige putte Arthur og vi spiser når og som vi vil. På et normalt hotel uden privat pool, skal man altid pakke til at tage over til pools og maden ligger også en gåtur væk. Det er SÅ nemt, når man har så mange børn med i den alder at pool ligger lige foran køkken og stuen. Jeg sad i aircon i stuen og gav Arthur mad, imens Albert og Alma svømmede rundt under 2 meter fra mig. Vi kan rende rundt med bar røv og ingenting og ingen ser det. JEG ELSKER DET.

Vores villa er med et gigantisk  køkken-stue-spisestue i et på nederste etage og øverst ligger 2 soveværelser. Far sover med de store i det ene rum og jeg med søvn-terroristen i det andet. Første dag lavede vi ikke andet end at hygge i villaen og fik bragt maden ud. Vi vovede os kun lige ud på en lille slentretur sen eftermiddag, hvor vi til vores store overraskelse mødte en flok køer…var det vel…der bare gik løse rundt og græssede hvor de lystede. Ingen hegn holdt dem inde, de gik da bare, hvor det passede dem. De har altså nogle voldsomme store horn, så vi holdt os på behørig afstand lol omkring os ligger store smukke bjerge og 15 min herfra ligger stranden. Jeg elsker at det føles så autentisk. Jeg tror ikke at vi får den samme følelse på det hotel vi skal bo på i næste uge. Det er top-luksus inkl. mad og kæmpe badeland, så det kommer uden tvivl til at føles mere turistet.

img_9617

img_9619 img_9623img_9616 img_9858img_9860 img_9853img_9620 img_9859

3 kommentarer

 • Maj

  Hvad er navnet på stedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina nielsen

  Ihhh hvor ser det lækkert ud, har du links til de 2 steder i bor, overvejer selv at tage en tur med børnene og begge steder i skal bo lyder bae helt fantastisk i mine øre, især når man har små børn😊 Håber i får en god tur😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har du nogle gode råd til jet-lag og bæbser? Skal selv afsted til Asien om nogle mdr og på det tidspunkt vil min datter være nogenlunde på alder med Arthur. Frygter virkelig den jet-lag!! Så gode fif modtages med kyshånd :-)!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik vores flyvetur