Sådan fejrede vi M

Det i ikke ser på tv

img_0943

SÅ kører maskineriet igen. I aften vises 2 afsnit af Forside fruer. Jeg skriver dette indlæg allerede nu, da det er nat her, når det vises og imorgen gider jeg ikke tage stilling til det, da jeg der har travlt med at fejre min fødselsdag 😝

Jeg har ALDRIG fået Amalie smidt ud af en klub. Den står for egen regning. Men engang for flere år tilbage, havde jeg betalt kassen for at have et bord med mine veninder i byen. Og pludselig kommer der 2 piger op og begynder at tage for sig af vores flasker. Amalie siger af en eller anden grund at jeg ikke husker det, hvilket jeg aldrig har påstået, men det er nok en kommentar til det med Janni, TV3 så har klistret op i en anden sammenhæng, for at få mig til at virke extra nederen (tak for det) Så vi bad stille og roligt en dørmand om at sige til dem at bordet desværre ikke var til fri afbenyttelse. Der hvor jeg kommer fra, sætter man sig altså ikke bare op til andres borde på klubber eller restauranter og spiser folks mad og drikker deres alkohol.

Amalie fortæller også at der faktisk var en fyr, der havde sagt at hun bare skulle gå op til os. Så hun gjorde det ikke for at være uhøflig, men fordi hun troede at hun var inviteret. Det fortæller hun i programmet OG så griner vi lidt af misforståelsen, men alt det er klippet ud.

Mht. at jeg skulle have slettet Janni fra min fb 6 år siden, så var det der jeg mødte M og jeg havde 5000 på min venneliste og ville have en privat fb, så jeg slettede HELE min profil. Det havde intet at gøre med Janni. Det forklare jeg, men det er klippet ud.

Og jeg er også helt seriøs, når jeg siger at jeg ikke husker at have mødt Janni til en af mine fester. Folk der har fulgt mig på bloggen ved også at jeg husker pisse dårlig pga. stress, men derudover, så er det 6 år siden. Jeg inviterede ALLE til mine fester og den dag idag husker jeg sgu ikke, hvem kom og ikke kom. Vi har aldrig haft hinandens tlf nr, skrevet personligt, set hinanden privat og derfor har vi i MIN optik ikke været venner. Så jeg bliver meget overrasket over at hun pludselig siger at vi var venner engang. Og at hun tror jeg lyver, er netop fordi hun ikke kender mig, for hvis jeg HAVDE slettet hende osv så havde jeg sgu da bare sagt det. Jeg er jo ikke bleg for at sige, hvad jeg føler og tænker. Hele den del af samtalen er sjovt nok også klippet ud.

Derud over så klipper TV3 også afsnittet som om jeg KONSTANT afbryder Gunnvør og ja jeg snakkede MED et par gange, nok mest for at beskytte hende, men alt det, hvor hun taler, det er klippet væk, så jeg bare virker pisse hamrende irriterende. Middagen varede 6 timer og vi hyggede os 95% af tiden og de 5% hvor Gunnvør og jeg bliver grillet og Janni taler om sin fængselsdom, er det eneste i ser. Jeg vil ønske at den middag var vist mere sandfærdig, nemlig  MEGET mere positiv og sjov.

Så det er åbenbart det lod, jeg har trukket. Jeg er kællingen i Forside fruer. Men ja det er tv, underholdning, mest til at grine over og med og det håber jeg folk husker. ❤  P.S. Jeg er total i chok over, hvor vildt de klipper folk! DEN havde jeg naivt nok ikke set komme😖 Jeg har ikke et problem med nogle af pigerne nu og da vi filmede, kendte jeg dem ikke og kunne kun tale om dem ud fra, hvad jeg vidste om dem i pressen. Og de ting der bliver talt om er over 6 år gammelt.

Varme kram fra Thailand ❤🙏☀️

 

 

19 kommentarer

 • My

  Uh jeg så lige Amalies Instagram, hvor hun spørger hvad folk synes om jeres program. De kvinder giver godt nok dig en hård medfart😱 Jeg prøvede at skrive, at du havde skrevet om det på sin blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg synes programmet er mega godt!
  Det simpelthen så sjovt 👏

  Hvis ikke man kan se at der bliver klippet godt og grundigt i det og dømmer dig og de andre ud fra det, så er man ganske enkelt naiv. Når man ser sådan nogle programmer skal man altid tage det med et gran salt, det bør alle da vide 😊
  Nyder at følge dig og din familie (eller i hvert fald det af jer du viser os) både på bloggen og på tv.

  God ferie – hele jeres lille familie fortjener det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sarah Louise du er så pisse sej, har lige set det og vil sige du er den af jer jeg bedst kan li 😃 og stort tillykke med dagen i morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er meget fint du lige redegøre for dine kommentarer og handlinger. Men hvordan kan du seriøst stå og sige, at Janni er skyldig? Hvad giver dig lov til at stå og dømme andre på den måde?
  Tror du vil komme langt med at tænke før du taler… Man fanger fisk med munden, og så længe man ikke siger noget kan de ikke fanges. TV3 har jo ikke mixet alle de gange du taler grimt/nedladende om andre personer eller deres ejendele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Må bare sige du er for sej 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg har aldrig haft høje tanker om dig eller kendt dig, men nu ser jeg programmet og synes ubetinget at du fremstår suverænt cool. Tommelfingre op herfra. Fedt med kvindeballs. Respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  sidder og ser forsiddefruer og gud hvor er du dog en sørgelig type.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke!

  Sidder stadig og griner over, at i spiser hummer og sidder og pissefryser. Hold nu op hvor kan man gå i små sko. Få dog noget varme på haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Du så tegneserie uhyggelig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Du så nu også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Aagreen

  Skriv aldrig under på en aftale med et tv-selskab uden at have gjort krav på viewing rights, som gør det muligt for dig at gøre indsigelse på hvordan tingene klippes og hvordan du fremstilles ☝🏻😓 Øv øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Først ,tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Bare rolig ingen dømmende kommentar herfra har selv prøvet det.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ELSKER!! sku din ærlighed! Så ved man hvor man har folk 🙂 Du siger jo bare det som alle vi andre sidder og tænker! Du er altså bare én af mine ynglings kvinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Elsker sgu du er så ærlig. Kan da nævne 2 i det program med lav IQ ……. men nævner ingen navne. Skide godt du er med i programmet. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Tillykke med dagen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Egentlig dejlig at blive advaret. Ser nemlig kun det program pga dig og din ærlighed.
  Nyd din ferie og tillykke med fødselsdagen på forhånd 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Måske er det bare en god idé, at sige nej tak fremover??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heila

   Det er en rigtig god ide.
   Dine forklaringer gør det ikke bedre.
   Sorry to say, men ja du er kællingen i forside fruer.
   Hvis du er mere intelligent end Amalie, Janni eller Gunvør, så burde du lære at stikke piben ind.
   Og ja, jeg tvivler på, at denne kommentar nogensinde bliver vist, da du allerede har gjort det klart, at der ikke må komme kritik.

   Du skal bare huske på, at dine læsere også er dem du skal leve af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla HE

  Kære Sarah Louise.
  Du er så fucking møg SEJ.. jeg elsker, at du står 200% bag dine udtalelser og er ærlig omk. Misforståelser.
  Du er den sejeste kvinde i det program. Tak for dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Sådan fejrede vi M