Vores hotel uge 2❤

Min fødseldag endte i drama

img_1009

Det startede med at M klagede over smerter i øret, nakken og hovedet. Han tog bare nogle smertestillende, men det blev kun værre. Vi fejrede jo min fødselsdag igår og havde gæster, da han pludselig også begyndte at kaste op og havde feber. Jeg blev selvfølgelig skrækslagen og tænkte meningitis og alle mulige andre forfærdelige ting. Vi fik en læge fra hotellet forbi og de smed ham på hospitalet, da han kastede mere og mere op samt havde feber. Det var en meget ubehagelig situation, for vi stod jo der med 3 små børn i thailand.

Jeg tog med og så blev vores vennepar hos ungerne. Efter nogle undersøgelser og flere timer finder de ud af at han både havde fået en øre infektion OG en mad forgiftning!! De fik ret hurtigt styr på ham og jeg er faktisk overrasket over, HVOR dygtige og hurtige de var. Der var ingen ventetid og de var meget grundige. Dagen efter havde han det allerede meget bedre, men sikke en forskrækkelse og hvor uheldig har man lov at være.

Idag har vi passet godt på ham, men bortset fra mangel på appetit og et lidt sløjt blik, så er han i topform igen. Hvorfor sker sådan noget altid i Thailand!

3 kommentarer

  • Lulle

    Det med at drikke kolde drinks og isklumper i al ting er super dumt i varmen. Kulde dræber alle de gode mavebakterier ( probiotika) der skal beskytte en mod “fremmede” bakterier, dvs at man ikke har nogen modstandskraft/ immunforsvar til at slå fx. En madbakterie ihjæl… just saying😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    vandtemperaturen i havet er højere end hvad vi er vant til i DK, så der lever flere bakterier – jeg har dykket der og vi skulle altid skylle vores ører, når vi kom ud af vandet for ikke at få infektioner – bare et tip 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hotel uge 2❤