Hun gik ferie kold

Vores hotel uge 2❤

img_1099

VIL man bo på 2 forskellige hoteller, så skal man gemme det bedste til sidst! Og det har vi også gjort. Vi er ellevilde over, hvor lækkert der er her. Det første sted var mere low-key og så skal jeg da lige love for at der er blevet skruet op for luksussen på det andet sted. Nu har vi ikke været på ferie længe, så vi syntes at vi fortjente lidt ekstra flødeskum på toppen.

Dette er også en villa på ca. 180 kvm ( tror jeg nok der stod i bookingen) vi har stor køkken/alrum og stue. To store badeværelser og 2 store soveværelser. Vi har egen kæmpe privat pool og hygge-område på den ene side og på den anden side ligger stranden. Og så fandt vi igennem hotellet en taxa, der lige viste tegnefilm på køreturen. Med lidt snacks og tegnefilm, så blev hotelskiftet meget smertefrit. Det kan næsten ikke blive bedre, når man rejser med 3 små børn og alt skal være nemt.

img_1100img_1093 img_1094

img_1095img_1096img_1102img_1104

img_1106img_1092 img_1098

12 kommentarer

 • Maj

  Hej Sarah yndlingsblogger Louise.
  Vil du fortælle mig navnet på dette hotel? Skal nemlig have planlagt rejse meget snart.
  Kh Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Bliver nød til at vide om I tog luften ud af kæmpe guld-badedyrs-enhjørningen? Eller om den måske blev spændt fast på taget af taxien?
  Stakkels M hvis han skulle puste den op igen 😉
  Nyd ferien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   😂😂😂 vi tog luften ud. Den kan kun pustes op med maskine ellers tror jeg man besvimer hihihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Og de kunne heldigvis puste den op på begge hoteller👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Nøøøøj, det ser lækkert ud. Nyd det rigtig meget og ikke mindst hinanden💜 I er SÅ fin en familie. Jeg håber meget på medvind for jer fremover. Hold uuuud – snart bliver det hele garanteret lidt nemmere og I kan også nyde jeres parforhold 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Synes at forside fruer er morsomt og underholdende 😀👍🏻 og synes ikke det er mærkelig at du på bloggen viser en anden side ! Her skal du jo ikke have paraderne oppe og du skaber selv dit setup herinde! Fedt at opleve flere nuancer i en person 💅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah-Louise
  Jeg i stemmer mig de andre om et indlæg omkring hvorfor du valgte at takke ja til Forside fruer.
  Et er hvordan du fremstår herinde, en anden er i forside fruer. For det jeg har set på tv, det er ikke sådan jeg ser dig på din blog. For jeg syntes ærlig talt du fremstår som en arrogant kælling. (Ja undskyld sproget) det er nemlig ikke sådan jeg har set dig i alle de år jeg har fulgt dig.
  Så tænker man jo sit 😀
  Om det var for pengenes skyld eller andet der gjorde du tog valget om at være med.
  .
  Knus fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørk

  Hej – jeg vil gerne tilslutte mig Christinas kommentar ovenfor, og ønske et indlæg der beskriver hvorfor du har valgt at være med i Forsidefruer. Ikke at du “skylder en forklaring”, men kun fordi jeg synes hele din forretning er spændende og inspirerende. Jeg har lige fundet “første sæson” af FF fra 2015 (der giver programmets titel noget mere mening), og det er skægt at sammenligne de to – så det kunne også være sjovt at høre dine tanker om de to sæsoner. Håber du har lyst til at lave sådan et indlæg! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah-Louise,
  Jeg ville egentlig have skrevet denne kommentar inde under indlægget “Det ser i ikke på TV” men af en eller anden årsag, kunne jeg ikke se kommentarfeltet..
  Jeg har et ønske til et blogindlæg 🙂
  Jeg har længe undrede mig, men i hvert fald tænkt meget over hvorfor du har valgt at deltage i Forside Fruer. Personligt har jeg fulgt dig før du mødte M, og derfor fulgt (heppet) med på sidelinjen under mange af de forretningsmæssig beslutninger og initiativer du har taget lige fra badetøjskollektion til restaurantlige til fjernsyn og sko-kollektion.
  Jeg ikke helt kunne se fidusen med Forside fruer fordi 1) antager jeg at du godt ved hvordan TV3 klipper (Der må vel også være en form for kontrakt tænker jeg, og når kan ikke forstå hvorfor du synes det er OK at indgå i sådan en kontrakt 2)Jeg forstiller mig at du er meget klar over hvilken slags person du gerne vil fremstå som overfor dine blogfølgere, men er det anderledes overfor fjernsyns seer? Kan ikke forstille mig at noget er tilfældigt eftersom din personlighed altid er en af byggeklodserne i alle dine projekter.
  Som sagt – se kun denne kommentar som et ønske til et potentielt blogindlæg, da jeg finder det interessant at læse om dine professionelle/arbejdsrelaterede valg, og især hvorfor du valgte at deltage i Forside Fruer.
  God ferie 🙂
  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det ser virkelig lækkert ud – vi er tit i Thailand og søger nye steder, vil du fortælle hvad det hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitse

   Jeg vil også sindssygt gerne vide hvad det her sidste hotel hedder, det ser vanvittigt lækkert ud! 😄😄😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg skriver om begge hoteller, når jeg kommer hjem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun gik ferie kold