Lidt om at omstille sig

Søskende kærlighed

img_2218

Der findes næsten ikke noget, der gør mig gladere end når jeg ser mine børn passe på hinanden. Det giver mig sådan en tryg følelse af at den dag jeg er borte, så har de altid hinanden.

Vi har i 3 uger snakket om skønheden og udyret filmen og idag skulle det være. Men da vi kom til biografen, kom Alma i tanke om at hun havde glemt sin elskede bamse og brød helt sammen. Det var så sødt at se Albert, der prøvede at trøste hende og fik hende på andre tanker som bland-selv slik og popcorn 😝

Hun blev hurtig god igen og vi hyggede gevaldigt med en meget smuk film som klart kan anbefales. Vi røg liiiige en tur forbi Burger King og på vej hjem skulle Alma også liiiiiiige vise mig aaaaalle de kjoler hun ønskede sig i Babysam🙈🙈 den pige KAN ikke få nok kjoler!!!

img_2301 img_2332 img_2333 img_2334 img_2335

4 kommentarer

 • sara

  Hvad sagde de små til filmen?
  Jeg har en datter på Almas alder, men tænkte umiddelbart ikke det var en børnefilm..??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   De har set tegnefilmen som den er en tro kopi af, så der var ingen overraskelser 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg troede faktisk at det var en voksen film? Var den ok til dine unger? Jeg har 2 på 4,5 år som har plaget men jeg har sagt nej… men måske jeg skal genoverveje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm altså mine kunne sagtens se den, men det er op til den enkelte forældre. Synes næsten Disney sjov kan være mere brutal😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at omstille sig