Ferien har taget en drejning

Stilletimen

img_4609

Vi vågner ca.7.30 hver dag her på ferien og ca. Kl 08.30 mødes vi med Bucherne og spiser morgenmad. Det tager ca en time og kl.10 skal lille Arthur så sove sin formiddagslur.

Far er ved poolen med alle de andre, Vic er taget på en guidet tur til en lidt større by og er først tilbage sent eftermiddag og så ligger jeg her med Arthur og får lidt ro i hovedet og opdaterer min blog. Det er rart at lige få 1 times komplet ro. Jeg har altid elsket at være helt alene og før børn rejste jeg flere gange alene på ferie. Som mor til 3 så er der langt imellem alenetid, så derfor er sådan en babylur helt luksus.

2 kommentarer

 • Mette

  Jeg elsker også alenetid uden mand og børn, men det sker stort set aldrig.. hvis det sker, er det maks 1/2 time.
  Gad godt at have en dag i ugen hvor det kun var Mette- tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår ikke hvordan du præsterer at være mor til 3 med behov for at være alene også. Jeg har selv et kæmpe behov for at være fuldstændig alene af og til, og jeg har kun én 😅

  / Sissel
  http://Www.livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien har taget en drejning