Verdens grimmeste gave

Mødre på slap line

img_4717

På slap line er måske så meget sagt. Men vi var i al fald spændt op til lir, da vi den anden dag skulle spise middag. Det var så middag i All-inclusive restauranten på hotellet…ikke rigtig prangende, men hey- vi havde altså en fest! Der var både vin til maden og man følte sig næsten helt som en 20 årig igen…lige indtil kl. 20.30 hvor jeg gik kold af træthed. Ikke vildt eller imponerende.

Sådan en hel dag med 3 friske unger i solen og legepladser og pool, det bliver man altså en smuuule træt af. Og så står de jo stadig op 07.30 (06.30 dansk tid) så det der med at bliver længe oppe og se hinanden i øjnene over et glas rødvin, når ungerne er lagt i seng… DET er der ingen af os der orker haha. Men til gengæld har vi det rigtig sjovt om dagen;)

img_4716

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens grimmeste gave