Infektion ?😱

Livet som græker

img_5075

Jeg føler mig lidt ligesom ham der, der sidder fast i lufthavnen, spillet af Tom Hanks. Arthur er endelig ved at se normal ud og betændelsen er på retur. Så vi har fået lovning på at vi snart må tage hjem.

Alma og Albert har fået en ny veninde som de har leget med de sidste par dage og hun havde tilfældigvis også nogle ret cool forældre som vi så også har hængt lidt ud med. Der er ikke vildt mange danskere her, så det var ret hyggeligt at møde nogen, man er på bølgelængde med.

Ungerne vil ikke hjem! De leger og plasker rundt i solskinnet. Alma har lært at danse-optræde med guiderne i børneklubben og jeg tror bare at de føler at dette er paradis. De hygger med mor og far hver dag, solen skinner, der er ALT hvad deres hjerter begærer hver dag i buffeen, der er gigantiske levende bamser og 2 fantastiske børneklubber til når badning, ædning, hotelværelse og legeplads bliver kedelig.

img_4984 img_5080 img_5081 img_5082 img_5083

4 kommentarer

 • Susanne

  Hvor er hun dog bare sej jeres lille Alma!
  Og dejligt at høre at Arthur har det bedre – så er der snart håb for jer om at komme hjem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Lækkert hotel, hvad hedder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecillie

   Hotellet hedder Avra Imperial Spa & Beach resort og er det ultimativt lækreste hotel jeg har været på 🙌🏼 Dog ligger det langt væk fra shopping og by 😉 Helt klart et besøg værd, hvis man overvejer at tage til Kreta!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det lyder da også som et paradis for børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Infektion ?😱