Ude godt, men hjemme bedst

Vigtigheden af madpakker & kjoler

img_5536

Det har været voldsomt hektisk at komme hjem til dk. Vi landede fredag aften og lørdag skulle vi afsted til barnedåb, søndag filmede jeg fra morgen til eftermiddag og så skulle vi til slutningen af en anden barnedåb som jeg ikke kunne deltage i pga. arbejde. Mandag var det tidligt op og rundt til møder og kl. 16.00 gik det op for mig at jeg kun havde fået 2 små skiver rugbrød siden kl.06 om morgenen. Så på den slags dage, skal jeg lige lære at have en madpakke med og/eller snacks. Vi er SINDSYG meget arbejde for tiden og det er FEDT. Jeg elsker at have travlt og jeg kan elske det med god samvittighed, for vi har trods alt haft 4 ugers ferie de sidste 2 måneder.

Jeg føler ikke at vi har gjordt andet end at spise i 48 timer hen over weekenden. Maden til barnedåb er altid lækkert og Alma fik endnu en undskyldning for at tage kjole på og selvfølgelig de bedste glitter sko fra H&M. Hver morgen startede hun dagen ud med at vise mig kjoler som hun skulle have på og så ville hun gerne lige vide, hvad jeg skulle have på. Hun var dybt chokeret over at jeg tog bukser på en af dagene hahaha åh altså…jeg håber det kjole vanvid ligger sig lidt med tiden. Ved anden barnedåb bøjede jeg mig og hev en kjole på, der var jo også 20 grader uden for, så det gav mening. For Alma er vejret fuldstændig uden betydning – kjole kan man ALTID have på.

img_5583img_5587 img_5588 img_5589 img_5586 img_5590

8 kommentarer

 • Therese

  Min datter elsker også kjoler:-)
  Kan du fortælle hvor jeres ens blå kjoler er fra som du har lagt op i et andet indlæg??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja de er fra Pomp de Lux. Min er i deres 14-16 år😝

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hvor er den smukke hvide skjorte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa åh den er flere år gammel. Tror det er ZARA

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Flot kjole, kan du oplyse hvor den er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MorTil2Pigee

  Min ældste datter på 2.8 elsker også bare kjoler. Hun vil kun have kjole på hele tiden. Hun bliver rigtig sur, hvis hun skal have bukser på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg elskede også kjoler som lille, men da jeg blev omkring de 10 år skulle man nærmest bedøve mig for at få mig i pænt tøj, ville meget hellere have drenge tøj på 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Enig med Alma.Jeg har kjole på året rundt. Det er bare et spørgsmål om varme strømpebukser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt, men hjemme bedst