Noget stort er sket!!

Hvorfor gør mit hjerte sådan?

img_6068

De første gange det skete, der tænkte jeg ikke så meget over det, men jeg synes at det gradvist er blevet værre. Jeg har flere gange oplevet at jeg lige pludselig får et enormt tryk på brystkassen, bliver utilpas og svimmel og så HAMRER mit hjerte med alle slag muligt i minuttet. Det skete også på ferien, imens jeg gik med ungerne over til poolen. Vi havde lige været på værelset og hente badetøj og SÅ lige pludselig satte mit hjerte bare i FULD gallop og jeg måtte sætte mig og prøve at samle mig. Det var vildt mærkeligt! og så skete det igen fredag aften og endnu vildere end før.

Vi var (for anden aften i træk) hjemme hos vores skønne naboer til grill og hen af aftenen og da børnene sov, så besluttede Tina og jeg at vi ville ud og have et par drinks. Det er 4 måneder siden at jeg sidst har været ude og vi var i super humør. Så afsted gik det. Da kl. var ca. 01.30 står jeg og danser lidt og sludre med Tina og vi har fået en del drinks, men ikke mere end at der var styr over situationen. Så midt i at vi snakker, så starter mit hjerte igen med at smadre derud af og jeg kan slet ikke tale. Det svimler for mig og jeg må sætte mig ned. Jeg holder hånden på min brystkasse og kan tydeligt mærke mit hjerte og endda se hjertet hamre i min brystkasse selvom at der ikke var særlig meget lys. Det var en meget voldsom omgang og så tog vi hjem.

I starten tænkte jeg at det måske var stress ala regulære angst anfald, men uden at jeg ved så meget om det, så tænker jeg at det kan det ikke være, for jeg har det jo fint, når det sker. I alle tilfælde er det sket, hvor jeg har haft det ret godt lige i situationen. MEN jeg drikker jo også ret meget redbull. Mellem 1-2 om dagen. Det er faktisk ofte noget jeg drikker inden kl. 09 om morgenen, hvor jeg så allerede har været oppe med 100 km i timen i 3 timer. Og fredag aften havde jeg drukket 2 om formiddagen og så 1 der kl. 01……men dem fra om morgenen, tænker jeg må være ude af kroppen og 1 redbull kan vel næppe gøre at man får det sådan?

En anden mulighed er selvfølgelig bare at mit hjerte ikke har det så godt… hmm…har i oplevet noget lignende?

img_6067

65 kommentarer

 • Jesper ovesen

  Prøv at stoppe med redbull i en uge. Hvis symptomerne forsvinder har du fundet årsagen og behøver ikke læge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det lyder til du muligvis har en hjerterytmeforstyrrelse. Jeg havde selv fuldstændig samme symptomer, det blev dog værre og værre med tiden. Har fået lavet en ablation for det. Synes bestemt du skal få det tjekket hos en kardiolog. Der findes mange forskellige rytmeforsryrrelser, og nogle skal behandles.
  Rigtig god bedring herfra❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det kan sagtens være dit stofskifte. Jeg havde forhøjet stofskifte i mange år, og det var sådan jeg fandt ud af det. Jeg fik de onde hedeture og mit hjerte galopperede derudaf, jeg blev helt forpustet. Men tag da en snak med lægen, det er bare en blodprøve der afgør det 🙂 Hvis du er lidt stresset, kan det også godt være det der gør det. Jeg håber du finder ud af det, for det er da træls at ha’ det sådan. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære sarah
  Jeg har nøjagtig det samme. Det kommer når man slapper mest af og mindst venter det.
  Stress! Prøv Ring til hjertelinien. De vil berolige dig.
  Faresignaler vedr hjertet
  Højt blød tryk
  Forpustet ved alm aktiviteter
  Blålige læber
  Besvimelser

  Ellers tag det ganske rolig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ville kvitte de red bull omgående 🙂 som ernæring- og sundheds studerende, kan jeg kun se rødt lys. Red bull er meget sukkerholdigt og er det rene klister til blodet. Giv kaffe chancen, hvis du vil have dit koffein boost 🙂 eller prøv evt. matcha te/grøn te eller ginseng 🙂 mvh. Karina (tidligere forbi hjerteafdelingen med stress og indtag af koffeinholdige drikke)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg oplevede noget det minder om for omkring 9 år siden (Jeg er 28 nu) Jeg sad og så en film med min veninde og pludselig får jeg et KÆMPE tryk i brystet. Derefter hamrede mit hjerte også der ud af og jeg var sikker på, at jeg havde fået et hjertetilfælde og ville dø! Jeg var også svimmel og min krop rystede. Jeg blev indlagt, men lægerne kunne intet se. Det gjorde mig endnu mere bange, da jeg jo havde haft denne grimme oplevelse, så jeg var sikket på, at noget måtte være galt. Jeg oplevede det flere gange efterfølgende og fik sat måleapparatet på som jeg havde på nogen dage. Jeg blev lige bange hver gang det skete. Jeg fandt ud af senere hen, at mit hjerte engang imellem slår et dobbelt slag, hvilket føles som en trykken for brystet og det med at hjertet galoperer skyldes, at man ubevidst bliver mange, når man mærket trykket.

  Idag kan jeg mærke når mit hjerte slår dobbeltslag, men mit hjerte galoperer ikke længere, da jeg ved, at det er ufarligt. Dobbeltslaget er ikke behageligt og det hjælper hvis jeg lige ryster kroppen lidt når det sker :-))

  Ved ikke om det er det samme du har, men du kunne få undersøgt om det skyldes dobbeltslag 🙂

  Kh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er helt klart pga. for meget indtag af engergidrik!
  Læs her:
  http://www.avisen.dk/saa-farlig-er-din-energidrik_312218.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Nu er jeg jo uden lægefaglig ekspertise, men tror det skyldes stress. Et uholdbart parforhold, alenemor til 3, at skulle skrabe tusindvis af kroner sammen til udgifter hver måned, tjah, det kan jo få hjertet til at galopere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mortil2

   Hold da op en lam kommentar!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det var dog et nedladende og formentlig uvidende svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Lol et uholdbart forhold…. det er rystende, hvad folk tror de ved om en de slet ikke kender.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Stenbjerg

  Har du fået tjekket dit blodtryk?..Jeg har haft lignende symptomer, og havde alt for højt et blodtryk (sikkert stressrelateret hos mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Kan se nogle skriver at de får
  Piller mod uregelmæssig hjerterytme (eks at hjertet hopper et slag over). Det behøver ikke være farligt. Har levet med det i 2 år og jeg får ikke medicin – føler kun lidt ubehag indimellem. Det kommer ofte af stress.
  Desuden kan det være mavesyre hvis din klap i halsen ikke er fuld funktionsdygtig. Kan føles som hjertet, men det er det ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Det kan meget nemt være stress/angstrelateret,selvom du har det godt lige inden det sker. Mit hjerte giver pludselig helt uventet et lille stik og så hamrer det også bare helt vanvittigt. Redbull og kaffe osv holder jeg mig langt fra, det synes jeg kun forværrer uro og hjertebanken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Stress. Forhøjet blodtryk. Overgangsalder ( er det nok ikke for dig 😃). Få det tjekket hvis alt ok fra lægen er det nok en slags overbelastning. Har prøvet det selv og det var blodtrykket der var alt for højt. Får nu piller og har det bedre nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sarah.

  De symtomer du beskriver du har er præcis det min kæreste har haft, og lægen sagde det var stress..
  syns helt klart du skal tage til lægen og lige blive tjekket. Det kan jo være mange små ting på en gang som udløser det, og så tænker man jo ikke lige umiddelbart at det er noget men det kan det jo faktisk være inderst inde .
  Så til lægen med dig 💓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg har arytmi og har fået medicin og oacemaker.
  Du kan få det målt ved lægen.
  10% arytmi af hjertets slag er ok, men mere kan være så du skal hjælpes.
  Det kan skyldes stress, dit stofskifte og meget mere, så besøg du doktor klog.
  Pas på dig og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg drak 1-2 redbull om dagen i lang tid, tilsidst begyndte jeg at mærke hjertebanken, svedeture, svimmelhed så det hele bare snurrede rundt. Jeg blev forpustet af ingen ting. Så stoppede jeg med at drikke det i en måned, og nu kun hvis jeg virkelig ikke kan holde mig vågen, og jeg har ikke mærkeret noget siden. Du skulle heller ikke drikke det på Tom mave har jeg erfaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nis

  Som Amalie skriver: det er klassiske symptomer på angst. Ret irriterende men i øvrigt ufarligt, fysisk set. De såkaldte lykkepiller hjælper mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det lyder, som nævnt som foroven, som stress og angst. Jeg havde selv en traumatisk oplevelse med nr. to barn – en for tidlig fødsel (alt er fint nu). Efter et år begyndte jeg at få de symptomer du omtaler, og jeg ignorerede dem desværre og gik fuldstændig ned med flaget i 2-3 måneder – med angst og stress. Det var som at vågne op til et sort og dystert mareridt, troede ellers jeg var en stærk person… ;-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hugo Sørensen

  Du har et ansvar over for dig selv og din familie. Hjertefejl opdages enten i tide, eller for sent. Du bestemmer selv. Jeg er på ingen måde faglært, men hjertepatient. Hvad du fejler kan kun en undersøgelse vise. Gå til lægen, før du bliver hentet, og din familie vil savne dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det kunne godt lyde som white parkinson wolf syndromet. Som andre skriver skal du kontakte din læge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjertearytami

  Har haft det samme, har du evt forhøjet
  Stofskifte? Eller stress kan give hjertearytami der fåes tabletter til det på recept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tænker umiddelbart at det kan være stress relateret. Jeg oplever nogen gange det samme, men det er i forbindelse med angst anfald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fryd

  Hej Sarah.
  Jeg har oplevet det samme som dig op til flere gange. Og blev til sidst så bange at jeg ringede 1813. De sendte en ambulance som kom og kørte ekg osv. Mit hjerte fejlede ingenting men det var simpelthen mavesyre der kan sætte sig bag brystkassen. Ring til 1813 og fortæl dem dine symptomer.
  Jeg har nu nogle tyggetabletter der hjælper som kan købes i håndkøb..
  jeg ved self ikke om det er det, men det er en mulighed i hvert fald…
  Hilsen fryd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg får lige den oplevelse når jeg får energidrik….stop med det samme……det er mit råd det er ikke godt for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Afsted til lægen så du kan blive ordentligt undersøgt.. Så noget alvorligt kan udelukkes… Jeg tror nu, det er din krop som fortæller dig, at du skal se at få snakket med en psykolog om fødslen af Arthur, så du kan få bearbejdet det traume <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Som hjertesyg kan jeg kun tilslutte mig de andre. – Søg læge!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kan du så komme til lægen.. Det skal undersøges ordentligt.. Om end jeg tror det er stress og de redbull.. redbull er bare noget lort at drikke.. OG kære sarah… Du HAR stadig lillemandens fødsel og de efterfølgende uger, som du IKKE har fået bearbejdet… Ja og jeg tror faktisk at DET er årsagen… Der er en bog som hedder.. Når kroppen husker, det du vil glemme… Når du ikke får bearbejdet traumaer sidder de i kroppen.. Og når du ikke selv tager fat, så skal kroppen nok minde dig om det… Og jeg tror det er DET din krop fortæller dig <3 God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denize

  Hvis man evt i forvejen er stresset eller har højt blodtryk, er det ikke en god ide at drikke red bulls…..De er i det hele taget ret skadelige for kroppen/hjertet….. Angst anfald som du selv nævner kunne bestemt også være en mulighed – Håber du finder en forklaring på det 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikkii

  Har du fået målt dot stofskifte??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diætisten

  Du får dor meget (giftig) redbull og dor lidt mad.
  Du har for lavet BMI og så er redbull endnu farlige. Vil du dø?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Min BMI er altså overhovedet ikke for lav. Jeg er 1,73 og vejer 63-64 kg. Det er da vidst meget normalt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Lyder meget som starten af mit stressforløb. Jeg tænkte slet ikke det var stress da jeg ikke følte jeg havde så travlt igen men med 2 små børn og et krævende job var min krop bare ikke enig. Det endte så med stress og angst og især koffein var noget der rigtig kunne sætte hjertet igang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Sarah.

  Ved godt det måske ikke lige er oplagt at spørge om ved dette indlæg, men må altså høre hvor den cardigan er fra du har på??tænkte den måske var en fra buch men kan ikke finde den derinde.

  Kh vicki

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det kan være dårlig hjerte.
  Mit hjerte hopper slag over og banker hårdt igen . Og jeg får piller mod hjertet for det ikke skal slå så forkert. Så ville os gå til lægen vis jeg var dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie B

  Jeg har haft et ekstra pulscenter – det blev brændt væk for 10 år siden. Der havde jeg præcis samme symptomer – meget ubehageligt 🙁 Har et trick til at få det til at gå over med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Andersen

  Kære Sara ! Lyder fuldstændig som stress. Har selv haft det og det kommer som lyn fra en klar himmel. Jeg tænkte osse at jeg har da et fint liv og masser af glæde. Og alligevel er jeg godt klar over nu at jeg havde dårlig søvn og alt for travlt.få dig en snak med din læge og måske gear lidt ned.😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej sarah-Louise.

  Efter min fødsel af nr. 3 og 4 (vi skulle lige have en sidste treer og fik tvillinger), begyndte jeg at opleve noget meget lignende. Det kom ud af det blå og forsvandt ud af det blå. Jeg kom på sygehuset og mit hjerte er blevet tjekket fuldstændig igennem. De fandt ud af at det var en hjerterytmeforstyrrelse (ufarlig), som jeg er født med, men som åbenbart først har ladet mærke på sig efter en hård tvillingegraviditet og hård fødsel. Det var en langsommelig proces at finde ud af hvad der var galt, og nøj hvor nåede jeg at blive bange alle de gange det kom (som nybagt mor og mor til småbørn, bliver man jo også bare ekstra følsom og ekstremt bange for at der skal ske noget med en).
  Du skal helt sikkert tage til lægen og blive sendt videre til undersøgelser, men egentlig er det også vigtigt, at du får lavet et EKG når det står på, så de kan udelukke, at det er noget farligt. Jeg ville kontakte lægevagten næste gang du oplever det, så de kan tjekke op på det.
  Og så fik jeg at vide, at koffein, alkohol eller andet stimulerende kan sætte et “anfald” af rytmeforstyrrelse igang – så måske det også har en betydning.

  Jeg ønsker dig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Millew

  Sarah jeg har prøvet noget lignende og det er møg ubehageligt. Søg læge og find ud af hvad det er. Hvis jeg var dig, ville jeg nok droppe de der redbull 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg får altid sindssygt hjertebanken af redbull – også selvom jeg kun drikker én, så derfor drikker jeg aldrig det stads. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Første gang jeg drak en energidrik fik jeg hurtig hjertebanken (som i MEGET hurtig og voldsom hjertebanken)… Det var så også sidste gang, jeg drak det stads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej. Det kan godt lyde som hjerterytmeforstyrrelser (atrienflimren) –

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det lyder rigtig meget som noget min kollega har døjet med. Hun var igennem en lang række undersøgelser. Det var noget med at hun nærmest havde en “ekstra forbindelse” som skulle “kappes”. Det lyder voldsomt, men er en ret simpel og effektiv operation.
  I programmet “Holder Danmark i live” har det været et afsnit hvor det var en dreng på 10-15 år der fik samme operation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det kan sagtens komme selvom du hverken har stress eller angst. Det gjorde mit,hvilket desværre endt med en stress udløst tilstand,fordi jeg desværre gik og var bange for hvornår det nu kom igen. Det kan være alt fra maveproblemer til pms som påvirker det og stress vil altid kun forværre det. Kender en del som har det uden hverken at ha hjertefejl eller angst/stress. Få et tjek. Pøj pøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Vil anbefale dig at gå til din læge, men jeg tænker stress med det,samme, og det er ikke noget du må negligere, hellere,spørge sin læge en gang form meget, god bedring og gode tanker din vej 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er selv hjertepatient og blevet opereret i hjertet mange gange og skal igen om nogle uger. Har selv haft MEGET HURTIG HJERTERYTME. Så hurtig, at det er et held, at jeg ikke har fået hjertestop af det. Jeg vil sige, at du skal søge læge og få det undersøgt. Det er umuligt ellers og sige hvordan hjertet slår og om det er ufarligt. Vil råde dig til i mellemtiden at ringe 112, hvis det kommer igen. Så kan du straks få taget et ekg. For det kan være farligt. Har været indlagt med mange som har fået hjertestop af takykardi. Jeg får det stadig selvom jeg er opereret for det og får medicin (betablokkere) for det. Det kan ved dig også skyldes alkohol osv. Mit skyldes en medfødt hjertefejl. Få det undersøgt hurtigt. Håber du er ok nu ☺❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Ingen grund til at ringe 112 blot for at få et hurtigere ekg. En ambulance er til for at hjæpe akut syge .

   Har Sarah prøvet det før, som hun skriver er jeg sikker på hun godt kan vente med at gå til lægen mandag ( med mindre hun er så påvirket at der er brug for den) man ringer ikke efter en ambulance blot for at springe køen over .

   Men selvfølgelig skal de undersøget da hun som du skriver kan have sinus takykardi eller SVT. Eller blot helt alm atrie flimmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Tro mig det er ekstremt vigtigt at få ringet 112, hvis det er et takykardi anfald. Det kan man dø af. Har selv haft rigtig mange hjerteanfald med bl.a takykardi, av-blok, forkammerflimren mm og ved hvad jeg snakker om. Det er så vigtigt at fange anfaldet på et ekg. Det er ikke for at få lavet et hurtigere ekg. Det er fordi at hjertet slår helt forkert og man bliver ekstremt dårlig og kan være i livsfare, hvis det er et hjerteanfald. Et hjerteanfald er bestemt akut. Har selv været alt for tilbageholdende med at ringe 112 og har fået at vide flere gange af min hjerteoverlæge og kardiolog, at det er et held, at jeg ikke er død af det pga hjertestop. Har stadig hjerteproblemer 24/7 og vil have det altid. Skal opereres igen nu i hjertet og ved hvad jeg snakker om. Lyt til din krop Sarah og tag det seriøst. Måske er det bare pga stress osv. Det må vi håbe. Ellers havde du sikkert også mærket til det tidligere ☺❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Gå dog til lægen istedet for at spørge om ubrugelige råd herinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nu er det jo søndag, så min læge er ikke på arbejder og det er rart at høre folks erfaringer. Så kan jeg gå til lægen, når ugen starter….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  He Sarah.

  Det du beskriver virker som klare stress symptomer, jeg ville søge læge straks da disse “anfald” er en belastning for hjertet.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meyer

  Jeg kender til det , det kan være hjerteflimmern, det er ikke farligt ,men møj ubehageligt og noget der skal behandles , tror du skal kontakte lægen , han vil nok gi dig en båndoptager på med elektroder som bliver plastret på dit bryst så vil den mærke og optage hvergang der er ureglmessigheder , for det vil være “held “hvis du lige fik en anfald når du er hos lægen, ,, energi drikke ved jeg ikke nok om men jeg drikker kaffe dagen lang og cola næsten hver dag , det gør ingen forskel , ,
  En ting ved jeg man skal aldrig slå noget med hjertet hen som stress , det går nok over, i morgen så går jeg til læge , ,,tag det du mærker alvorligt , det er ikke noget som skal være sådan som du beskriverden ,,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er meget simpelt. De krop forsøger at fortælle dig at du skal geare ned. Har selv været der med tre børn, job og alt hvad det bringer med sig på godt og ondt. Du SKAL tage det alvorligt for det bliver kun værre 😓 Du er nødt til at sætte dig ned og tænke over hvilken ting du kan ændre i dit liv. Please, gør det for ingen har glæde af en kæreste og mor som til sidst kun vil lægge bag nedrullede gardiner og sove… De kærligste hilsner ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vera

   Vil tilslutte mig Mette. Det kan være stress. Stress giver de mest underlige fysiske symptomer. Som f. Eks hjertebanken, svimmelhed, forhøjet blodtryk. Synes bestemt du skal smutte til lægen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh det har jeg også. Gav mig angst af H…… til. Mit kom pga ufarlige ekstraslag. Hvis du Stresser lidt kommer det ofte. Typisk ufarligt, men mega angst provokerende. Få et tjek hos lægen og få ro i sindet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah.
  Det du beskriver er et helt klassisk angst/panik anfald. Det kan komme ud af ingenting, og ofte når man egentlig har det godt. Angst er den hyppigste psykiske lidelse og jeg mener det er hver 5 dansker der lider af det.
  Centeret i hjernen for angst ligger tæt op ad depression og stress. Derfor kan det ofte være svær at skelne mellem. Mit råd til dig er at gear ned i en periode. Jeg ved det kan være svært, men hiv stikket inden det bliver for sent. Hvis du først når ud i et stress forløb, kan det tage uærlig lang tid før kroppen kommer sig. Jeg taler af erfaring og vil virkelig råde dig til at tage disse syntomer alvorligt.
  – når det er sagt så det vigtigt du ved at angst ikke er farligt for dig overhovede. Det er hjernen der sender nogen advarsels signaler fordi du er overanstrengt og den tror der er fare på fære.
  – drop energi drikkene og generelt alt med koffein i en periode. Det er din krop ikke glad for hvis den er stresset.
  – mit råd til dig vil være at søge en alternativ behandler i form af NADA, som er kinesisk. Små mikro nåle du får sat i ørene. De vil hjælpe dig til at få stabiliseret din angst og få din krop i balance.
  Kærligst mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg lider selv af supraventrikulær takykardi. Kunne det være dette du oplever? Ganske ufarligt – men ret irriterende når det forekommer😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Kære Sarah!
  2 Redbull om dagen???? Stop med det øjeblikkeligt. Det er jo vanvittigt, at du fylder sig med det skidt. Søg læge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg får hjertebanken af energidrikke og holder mig af den grund helt væk fra det.😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min far havde præcis det samme, det var noget hjerteflimmer af en art. Han fik en kikkertoperation på riget og har ikke haft det siden. Søg læge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hejsa😀 Det lyder meget som ustabil hjerterytme. Min mand har det, og det er noget, der kan komme pludseligt, også selvom man ikke har oplevet det før. Du skal ikke være nervøs for det, men det skal tjekkes. Det kan reguleres via medicin eller man kan få lavet et mindre ukompliceret indgreb. MEN det skal tjekkes. Og IKKE bare ved din egen læge. Du skal have lavet en grundig undersøgelse på hjerteafdelingen. Det er igen helt ukompliceret, men vigtigt at du insistere på at få det tjekket. Vh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kære Sarah
  Jeg er læge om et halvt år, og det du beskriver, kan lyde som kortvarige episoder med forkammerflimmer i hjertet. Det kan selvfølgelig også skyldes andre årsager, men under alle omstændigheder bør du kontakte din egen læge mhp. vurdering og evt. videre udredning.
  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Søde Sarahlouise, du må altså en tur til lægen…….ingen panik, men for en sikkerheds skyld😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jo det kan sagtens være redbull. MEN når hjertet laver knuder bør det altid ses på af egen læge.
  Jeg har selv oplevet voldsom hjertebanken ved 1/2 L energi drik. Men jeg ved så at jeg er let påvirkelig af den slags

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget stort er sket!!