Det der med aften/natflaske

Se hvad jeg har fået lavet idag!!

Reklame

img_6139

Det er sådan her jeg har det når jeg er på vej ind for at blive “fixet”

Jeg skal prøve noget nyt, nemlig at få botox i læben!!! Normalt giver man filler i læberne som giver fylde, men den måde Cerix ligger botox på gør at læben fylder mere i bredden og ikke UD af som nogle gange kan give sådan et andenæb. Det er dog kun en behandling for kvinder over 30, da man skal have begyndende kravetær om munden. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet om en uge. Og nu jeg var der, fik jeg lige lidt i bekymringsrynkerne også. De hjælper også imod mine migræne anfald, så det er win-win😝

Det næste på ønskelisten er laserbehandling imod pigmentfejl. Jeg har en stor mørk plamage på brystkassen og så flere mærker i ansigtet. Men det bliver når solbadningen er overstået. Efter jeg var flere uger i Portugal for at lære at surfe (før børn) fik jeg seriøse solskader af at være på vandet så mange timer hver dag. Jeg glæder mig til at se om det virker.

img_6138 img_6140

13 kommentarer

 • TG

  Blev du tilfreds med botox i læberne i stedet for fillers? Jeg er 31 og vil gerne prøve en af delene😊😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvem behandlede dig derinde? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TG

  Min bedste gave til mig selv var botox, min bekymringsrynke gjorde mig ulykkelig! Åh kan mærke den er på vej, skal både have botox og fillers i læben næste gang. Vil også gerne få fjernet fedt og lagt i brysterne, men tør ikke helt endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Ja tak til rabat til læserne 😜 De der bekymrings rynker er ved at tage overhånd her 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er dine sko fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvorfor ikke benytter alle de muligheder der nu findes til at man nu kan føle sig lidt mere lækker 😃 Og hvorfor skjule at man gør det , jeg selv går ind for at forkæle sig selv med diverse behandlinger 😃 Den fine hvide bluse hvor er den fra ? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hvor er dine sko fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Får dine læser ikke rabat for botox hos cerix😊?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hehe hmm næ men kan da spørge hende en dag. De har meget travlt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sejt du tør stå ved de behandlinger du får lavet. Det er der rigtig mange der ikke gør 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja de fleste i kendis branchen får lavet noget også dem der benægter 😝

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene K

  Hvor er dine solbriller fra? 😃☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med aften/natflaske