Arthurs 1 års fødselsdag

Jeg har fundet det BEDSTE trænings tip!!

Sponsoreret af FitNu
fitnu2

Jeg har aldrig haft så travlt som jeg har p.t. og der er nærmest ingen tid til at træne! Jeg kunne nok godt gøre det om aftenen, men der er jeg bare så usigelig træt at jeg knap kan gå på mine ben i seng. Men nu har jeg fundet en app som gør det hele MEGET nemmere. Èn ting er motionen, men en anden ting er kosten og uden den rette kost, så kan man ligeså godt droppe at træne.

Appen FitNU har bl.a. et 90 dages træningsprogram OG en fuld kostplan! Men ikke nok med at der er en kostplan, så giver den dig også opskrifterne OG indkøbsliste, så du skal slet ikke tænke selv! Og maden er hverken kedelig eller grå som mange andre kostplaner som jeg har stødt på.

Ud over den lækre kost del, så går du hver dag ind og ser en video, hvor bl.a Mikkel Kessler fortæller og viser dig, hvordan du skal træne. Det er dog ikke hver dag man træner. Og du kan gøre det hjemme i din stue, hvilket er en fordel, hvis man er den travle type eller bare vil spare de dyre fitness gebyrer osv. Dvs. du klæder om, sætter din iphone eller ipad (eller køre skærmen op på dit tv, hvis du har sådan en smart divice) et sted, så du kan se den og så følger du bare holdet på skærmen. Det er sindsyg nemt!!! Jeg kan være svær at motivere, men at deltage på et hold er altid motiverende og her får du holdet direkte hjem i stuen.

Jeg er hoppet på deres 90 dages challenge og idag fik jeg målebånd, og sådan et trænings elastik (ved ikke hvad det hedder hehe) og en kalender med en oversigt over de 90 dage samt et velkomstbrev. Det virker meget professionelt og appen er virkelig nem at finde rundt i og der er ingen bindingsperiode ved opsigelse, så det er bare med at komme igang.

Hvis i vil følge min 90 dages challenge, så kan i skrive jer op her: www.fit.nu 

Jeg har nemlig fået lov til at køre et helt specielt tilbud til jer, hvor I får 4 mdr online adgang til fit.nu + 1 træningselastisk og et målebånd – alt for 359 kr. Det vil sige I får en ekstra måned med gratis, hvis I tilmelder jer via det overståede link. I sparer hele 79 kr. Der er også fri fragt med. Så hop med på vognen her.

I kan læse om andres oplevelser HER og så kan i selvfølgelig følge med i mit forløb her på bloggen.

img_6732 img_6731 img_6733 fitnu

 

4 kommentarer

 • Carla

  Jeg synes at det er et rigtig fedt koncept, især at der er kostplan med. De gør det meget nemt at være med! Tak for oplysningen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Haha, tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du er sej og inspirerende ❤️❤️ Det heddder EN elastik og ikke ET elastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arthurs 1 års fødselsdag