Jeg har fundet det BEDSTE trænings tip!!

Mød min (kage) helt

Sponsoreret

img_6975

Da Arthur fyldte 1 år i lørdags (dvs det var der vi holdt festen) der skulle der selvfølgelig kage til og det skulle være nemt! Jeg havde ikke tid til at bage, men da hjemmebag altid smager bedst, så var det det jeg ville have. Heldigvis kom Nanna mig til undsætning! Skønne Nanna kom en time før gæsterne og hjalp til og hun lavede de skønneste cupcakes til Arthurs gæster. Der var smørfrosting på den ene halvdel og flødebolleskum på den anden og ALT blev spist. Jeg havde endda gemt 4 i køleren til om aftenen, men de var altså væk hmm…

Min kage-helt Nanna har selv en blog der hedder kageliv.bloggersdelight.dk og hun er altså værd at booke, hvis man står og skal have en til at komme med kagen. Hendes mail er: Kagelivbynannabroe@outlook.dk og hun kan simpelthen trylle i et køkken.

Tak for hjælpen søde Nanna!!!!

img_6976 img_6977

2 kommentarer

  • Anne Mette

    Jeg er så heldig at være i familie med Nanna, så har smagt mange af hendes lækkerier 👍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Ej hvor ser de lækre ud! Mums 👏🙌👌

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet det BEDSTE trænings tip!!