Lidt om løjerlige følelser & baby-stop

Det kan du godt tillade dig!

img_7071

Det var ubarberede ben og krigsskader fra køkkenet (jeg brændte armen på ovnen), der igår ramte udendørs spaen på Skodsborg hotel. Jeg lavede mad til familien og så pakkede jeg en taske og hev 3 timers egotid ud af kalenderen og det var FANTASTISK.

Først badede jeg i udendørs spaen, så badede jeg i den indendørs, så spiste jeg et æble, gik i sauna og tog et meget langt bad, føntørrede mit hår og alt sammen i meget langsom tempo. Så tullede jeg over i restauranten og bestilte mad og så sad jeg der, helt mutters alene og nød stilheden og det der med at spise min mad i fred. Det er generelt ikke noget folk uden børn sætter pris på, men det skal de, for de dage er talte, den dag man får børn…medmindre man som jeg gjorde igår, stak af hjemmefra hehe.

Jeg kunne også have taget ud og spise en veninde, men jeg er bare et menneske, der nogle gange har brug for at være HELT alene. Så kan jeg bedre tænke og skabe plads oppe i mit hoved. Især i stressede perioder. Det må man godt engang imellem:)

img_7081

4 kommentarer

 • Mette

  Hej!
  Er Skodsborg Hotel anbefalelsesværdigt? Jeg overvejer kraftigt deres 2- dages get away med manden på vores 10- års dag, men kender intet til stedet, så det ville være fedt at høre lidt mere om det på forhånd? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  “Men” en veninde Christina? Så giver det jo slet ikke mening 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Synes måske også det ville være liiige i overkanten at spise en veninde 😄
  (Jaja jeg ved godt der mangler et ‘men’ – men det er stadig sjovt😄)
  Dejligt med ‘mig’ tid – det tror jeg alle har brug for i ny og næ ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   😂😂😂😂😂 havde 5 min… det går tit lidt stærkt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om løjerlige følelser & baby-stop