Ting Alma ikke forstår

Om at snyde sine børn til at spise grønt

img_7301

Ungerne var et stort spørgsmålstegn, da jeg igår eftermiddags 1. sagde at vi skulle have vafler til aftensmad og 2. sagde at de var grønne. Jeg faldt over en opskrift forleden på spinat vafler med pulled chicken. Den pulled chicken havde jeg ikke tid til at lave selv fra bunden, så den købte jeg bare halvfærdig, så den bare lige skulle i ovnen. Men vaflerne var Albert den glade hjælper på og det var både nemt og sjovt at lave og så er det nok det eneste spinat, jeg nogensinde har fået i dem, fordi indpakningen var sjov. Kødet og salaten gad de selvfølgelig ikke have aaaargh…men så fik de vaflerne serveret med fiskefrikadeller istedet hehe

Så den skulle lige anbefales til jer. Opskriften kan i finde HER.

img_7300 img_7302 img_7303 img_7296

Bonus info: klistermærket i panden på Albert er åbenbart et supermandsklistermærke som giver superkræfter… (pssst der findes også sukkerfri økologisk ketchup, hvis nogen skulle spørge)

img_7304

2 kommentarer

 • Sofie

  Kære Sarah Louise,
  Min mand og jeg er godt i gang med projekt baby og lige nu arbejder jeg på at smide 5 kg så vi forhåbentlig kan komme i gang med behandling i august (eller måske være heldige det sker naturligt inden da :-))
  For at gøre ventetiden lidt sjovere følger jeg jo med på din blog og du og dine unger er simpelthen så skønne at følge.
  Jeg tænker, at når det en dag lykkes for os, ønsker jeg mig en barnevogn fra Cybex som du har. Men jeg kunne godt tænke mig at høre din mening om den nu her et års tid efter i har brugt den til Arthur? Er du stadig lige så glad for den, eller er der noget du ville ændre? Min højgravide veninde synes den har for kort liggemål, og der står da også på deres hjemmeside den anbefales op til 6 måneder, men bruger i stadig barnevognsdelen nu hvor Arthur er fyldt et år, eller er du gået over til klapvognsdelen? Er der andet, du synes man skal være opmærksom på ved køb af barnevogn?
  Endnu en gang tak for en god blog. Mange hilsner en fast læser 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa

   Jeg elsker Cybex og vi bruger faktisk stadigvæk barnevognen. Klapvognen bruger vi mest på ture og deres autostol kan han også stadig være i, så vi har virkelig brugt det hele rigtig meget. Det eneste jeg nu har lagt mærke til er at barnevognen ikke er lavet sådan at man kan sætte en sele i. Så når de begynder at sætte sig op, så er det farligt, da de så kan falde ud af barnevognen.

   Så nu ligger Arthur kun til lur i den, hvis han eks. står så vi nemt kan se og høre ham. Han sætter sig heldigvis aldrig op, han ligger bare og brokker sig indtil nogen henter ham. Han ligger også i en sommerpose, så han kan ikke rigtig komme op. Vi begynder nu her at bruge klapvognsdelen, så vi er på forkant, hvis han nu begynder at sætte sig op:) Håber du kan bruge det til noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting Alma ikke forstår