Så kom jeg afsted til det der væmmelige sted

Den perfekte T-shirt & Arthurs søvn p.t.

img_7418

Jeg følte at det var match made in heaven, da jeg faldt over denne T-shirt, da jeg var på shoppingtur (det er længe siden) Faktisk havde jeg glemt at jeg havde den, men igår aftes fandt jeg den. Teksten kunne ikke være mere rammende!!! hehehe

Arthurs søvn var ellers lige blevet til at holde ud, men fanmer ikke om han nu er begyndt at have 1,5 time HVER nat, hvor han bare er vågen….altså sådan helt vågen. Og det betyder at JEG er vågen og meega træt resten af dagen. De dage hvor jeg går i seng kl. 20.30, så kan jeg godt holde det ud, men den når ofte at blive 22-22.30, da jeg arbejder eller tager lidt tid foran flimmeren og kobler fra (Vikings ser jo ikke sig selv)

4 kommentarer

 • Lea

  Jeg tror bare det er en periode. Er enig med dig i det nok er “babyskørhed”
  😎inden du får set dig om så sover han bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Hej Sarah.
  Har nu læst om Arthur længe og set at han har været på maske mod astma.
  Jeg er selv mor til en dreng med astma, og kender til det med søvnløse nætter igennem laaang tid.
  Tænker om A sover dårligt pga. snorken eller hoste eller hvordan?
  Vi anede intet, men efter besøg ved børnelæge røg vi til halslæge som konstaterede at vores søn sov dårligt og afbrudt, gr. astmaen og hoste og havde kæmpe mandler og polypper som gav ham søvnapnøp, så han havde stop i sin vejrtrækning gennem natten.
  Vores er nu ordnet i halsen og får maske mod astma dagligt, og det er som et nyt barn…
  Bare en ide fra en mor til en anden at få ham tjekket…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Tak for rådet. Jeg synes ikke det lyder som det samme. Til vores store overraskelse, så sov han pludselig igennem en hel nat uden at vågne i nat….meget mystisk hehe…tror bare han er baby-skør:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristina

   Hej Igen..
   Okay, det var da så skønt..
   Og ja nogle gange kan det nok bare heller ikke forklares hvorfor de sover dårligt osv.
   Blev bare nødt til at skrive, da jeg selv havde ønsket råd dengang jeg rev mig i håret og var udkørt.
   Krydser fingre for han sover bedre fra nu..
   God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Så kom jeg afsted til det der væmmelige sted