Om at snyde sine børn til at spise grønt

Så kom jeg afsted til det der væmmelige sted

img_7334

Lige siden at vi var indlagt med Arthur har vi ikke været på hospitalet, men igår skulle jeg så lige forbi for at få lavede nogle tests på hjertet. Jeg HADER at være på hospitalet. Lugten og fornemmelsen og alle de dårlige minder. Den anden aften havde jeg hele 3 timer med mærkelige hjertehop og jeg mistede ligesom pusten som om jeg havde løbet, men hvor jeg bare havde stået eller gået stille og rolig rundt og jeg blev svimmel. Så idag fik jeg endelig taget mig sammen og talt med lægen som til at starte med, sendte mig til tests. Jeg håber selvfølgelig på at det “bare” er stress og travlhed, men uanset så skal det tjekkes.

Bagefter var det tilbage på kontoret. Jeg kan se på det hele at jeg nok snart får brug for hjælp. Så jeg tænkte at jeg ville få et par praktikanter ind. Der må da være nogle som synes det kunne være fedt at være med i opstart af virksomhed.

img_7335img_7336

4 kommentarer

 • Jeanette

  De shorts der – Hvor er de fra?
  De er MEGA fede….og jeg kan ik opstøve nogle jeg synes om…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Si

  Hvor er det mega sejt at du tog af sted og fik det undersøgt! Det er jo så vigtigt med afklaring, så man enten kan få behandling eller slippe for at spekulere på det hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at snyde sine børn til at spise grønt