Den perfekte T-shirt & Arthurs søvn p.t.

Advarsel: Alma spam!!!

img_7305

Man synes jo altid at man selv har verdens dejligste børn og der er jeg ligesom alle andre mødre hehe. Så jeg beklager de mange billeder af Alma, men hun var bare SÅ CUTE, da hun gakkede ud foran kameraet i sit ballarina tøj forleden og jeg kan ikke lade være med at dele det!!! Hun er mine eneste og dejligste lille pige. Jeg føler mig utrolig heldig at jeg har fået både drenge og en pige. Er hun ikke bare en lille bitte smule over-mega cute iiiiiihh (sorry kan ikke styre det)

img_7306 img_7488 img_7487 img_7485

img_7294

img_7490

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den perfekte T-shirt & Arthurs søvn p.t.