Arthur den modige & de mange ansigter

Hvad er det ?

img_7730

Vi har haft en skøn weekend. Far var ikke hjemme før søndag, så jeg hyggede med de små og fik handlet lidt ind. Min veninde Gunnvør har født, så Alma og Arthur hjalp med at finde en gave til hendes lille søn og Albert besøgte en veninde imens. Da vi skulle hente Albert, havde de leget ved vandet det meste af dagen og de havde fanget en sjov fisk som jeg aldrig har set før og den var egentlig også ret stor i forhold til andre tangfisk…måske der sidder en kyndig fiskekender derude, der lige ved, hvad der er for en fisk?

Arthur er liiidt svær at have med rundt, da han vil ned og gå hele tiden. Jeg forsøgte at tage ham i klapvogn, men det ville han sgu ikke. Så det endte med at jeg måtte gå foroverbøjet rundt i Lyngby centeret lol han overraskede mig egentlig med, hvor meget han kan gå uden at blive træt. Heldigvis fandt jeg ud af at en indkøbsvogn var en anden sag. Det var nyt og sjovt og den ville han gerne sidde i—halleluja så fik min ryg en pause hehe

img_7562 img_7729 img_7733 img_7734 img_7732 img_7731

5 kommentarer

 • Anne

  Det ligner en tangsnarre (Spinachia spinachia) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre sommerbilleder.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Ja det var faktisk også lige min første tanke her til morgen, det er så nemt lige at swip up 👍Og.
  Læse “nyt” på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Elsker din blog. Og følger også med på Instagram. Når du skriver på Instagram i din “historie” at du har et nyt indlæg på bloggen, kan du så ikke lave “swipe op”. Det gør det hele lidt lettere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Arthur den modige & de mange ansigter