Den sidste aften flaske?

Jeg søger talenter der vil på tv!!!

sanger

Hvor HAR jeg glædet mig til at smide dette indlæg på!!! Jeg holder d. 7 juli en stor 35 års fødselsdag  på et slot og i den anledning leder jeg efter både sangere, bands, musikere og andre spændende talenter som gerne vil ses og frem i verden. Du/i skal optræde til min fest for mig og min gæster og tv seer. Det hele vil nemlig blive filmet og vist på tv. Det er en perfekt mulighed for at vise sit talent.

Sådan foregår det:

Først har vi en casting d.3 juli kl. 19. Det bliver  Lige ved Valby Station. Skolegade 19 2500 Valby. Jeg og 2 andre kendte profiler vil sidde som dommere. Det bliver en hyggelig aften med god stemning og her vil der også blive filmet. Om du er en sanger, i er et band eller måske endda en tryllekunstner, så skal i bare have den der wow-faktor, der kan løfte taget på min fest!!! Jeg er åben for alle slags sjove, gode, anderledes show.

Efter castingen får de udvalgte besked og de skal så være klar til at optræde fredag d. 7 juli på slottet som ligger en time fra kbh. Arrangementet vare fra kl. 19-23. Hvornår talentet/talenter skal optræde, får i at vide efter casting.

Så hvis det er DIG eller JER og i har både d.3 og d.7 juli fri om aftenen, så er det da bare med at spænde eventyrhjelmen og komme forbi. Hvem ved, hvor den rejse kan ende:) Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer!!!

Hvis du/i vil komme til casting, så send en mail til info@sarahlouise.dk  M.K. talent og beskriv hvem du er og hvad du kan og så ses vi d. 3 juli:) I må også meget gerne dele denne på facebook:)

Knus mig

 

6 kommentarer

 • Karina

  Du skriver at festen bliver filmet, betyder det at ens optræden er sikret en form for tv-tid? Eller optræder man gratis og krydser fingre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Man er sikret tv tid både til casting og eventet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Øøøøhhhh, forventer du gratis underholdning ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   lol altså…ligesom x factor og så mange andre castings på tv, så får man altså ikke løn for at komme til casting. Det er en mulighed for at blive set, hvis man har et højt ambitionsniveau. Der er ingen tvang. Det er en vurdering om man synes at det er det værd. Jeg har dælme lavet meget gratis arbejde for at komme frem i verden. Det er målrettethed. Det er også de færreste direktører, der kommer sovende til opgaven. Der skal laves meget gratis arbejde og over-arbejde. Måske skulle du prøve at tage en anden brille på:) jeg får heller ikke løn for min direktørstilling p.t. min tid er min investering.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibe

   håber du får rigtig mange henvendelser

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Skal man underholde gratis?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste aften flaske?