Prinsesse for en dag

Inger Støjberg indlæg slettet

img_7563

Jeg har valgt at slette mit forrige indlæg fordi jeg simpelthen ikke har sat mig nok ind i sagen. Jeg har kun hørt interviews i radioen og læst 1 artikle og troede faktisk at jeg havde styr på det, men der er tydeligvis meget mere som jeg ikke har opdaget før nu og det er jeg ikke for fin til at indrømme.

Indlægget blev skrevet lidt hurtigt og med følelserne først. Men jeg synes faktisk det skabte en interessant debat. Desværre begyndte folk at skrive nogle meget racistiske kommentare fra fake profiler og nogle skrev meget grimt internt i kommentar som jeg ikke vil acceptere på min blog.

Nu er jeg tilgengæld blevet meget nysgerrig på folks holdning omkring hele den Inger Støjberg sag? Og venligst hold en god tone!

26 kommentarer

 • Mille

  Ministeren er lykkedes med at få overbevist folk på Facebook, ved kakkelbordene og på bodegaerne om, at enten støtter man Støjberg hele vejen, eller også går man ind for pædofili.

  Havde det været en hvilket som helst anden minister, var proppen for længst trukket ud af badekarret. Men de borgerlige har ikke andre tilbage end Inger i kampen om at vinde vælgerne fra socialklasse 20 tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ministeren er lykkedes med at få overbevist folk på Facebook, ved kakkelbordene og på bodegaerne om, at enten støtter man Støjberg hele vejen, eller også går man ind for pædofili.
  Hvordan stopper man i øvrigt tvang ved selv at bruge tvang? Havde det været en hvilket som helst anden minister, var proppen for længst trukket ud af badekarret. Men de borgerlige har ikke andre tilbage end Inger i kampen om at vinde vælgerne fra socialklasse 20 tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Undskyld mig, men at man kan være det bekendt at sige at ingen muslimer ser noget forkert i at slå civile ihjel er simpelhent ikke i orden!!! Jeg glæder mig til den dag vi ser et statsoverhoved, minister eller ja – helt almindelige civile stå frem og offentligt tage afstand fra voldshandlinger begået mod muslimer af ikke-muslimer! Hvis vi slal forvente at muslimer tager afstand fra psykopater går det skam også den anden vej. Du aner intet om den forargelse og tristhed der finder sted i muslimske hjem hver evigt eneste gang der sker noget. Og så husk lige: terror rammer FØRST OG FREMMEST muslimerne. Der dør uskyldige børn og civile stort set hver dag i de muslimske lande, terrorangreb, begået af Isis. Jeg venter stadig på afstandstagen til breivik, drabet på pigen i USA, terrorangrebet i London osv fra helt almindelige kristne/ateister whatever! For hvis man ikke tager afstand offentligt, synes man jo selvfølgelig det er helt ok. Hold nu op nogle åndssvage ting der kan blive skrevet, er du klar over at påstår at 1,6 milliarder mennesker billiger og bakker op om mord på uskyldige? Måske kunne det tænkes at man ikke tager afstand fordi man på ingen måde kan relatere til den persons gerninger, og ikke ser sig selv som trosfæller, ligesom når der bliver begået krigsforbrydelser fra vestens side, terror fra hvide personer osv… der er da ingen der kræver at personer med blå øjne skal tage afstand fra det.
  Det er da en selvfølge at man tager afstand fra drab på uskyldige mennesker uanset tro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har stor respekt for, at du vælger at slette dit indlæg, fordi du ikke har sat dig grundigt nok ind i tingene. Det kræver mod at sige sin mening, men det kræver større mod at sige at man tog fejl/ikke ved nok om emnet. Min dybeste respekt til dig Sarah Louise.

  Jeg har stemt venstre så længe jeg kan huske – med en enkelt lille afstikker til de konservative – og så tilbage igen. Jeg ser store udfordringer på udlændinge området. Jeg er bekymret for mine børns fremtid.

  Jeg er dog endnu mere bekymret for en minister – en FOLKEVALGT politikker – der har så ringe en grad af ydmyghed over for sit erhverv, at hun lyver offentligt. Hun LYVER ?? Hun bryder loven og hun lyver ?? Hun er minister der BRYDER LOVEN og LYVER OM DET??
  Det må vi aldrig aldrig aldrig acceptere i vores fantastiske land. Hvis først det bliver normen og acceptabelt at vores folkevalgte politikere kan bryde loven og lyve om det, igen og igen og igen, så er vores land virkelig på vej på et skråplan. Hvad mere må der så lyves om?

  Første gang jeg mistede respekten for Inger Støjberg var, da hun under et møde hold en tale om en familie hun kender i Aalborg, hvor datteren ikke længere må have skinkemader med i børnehaven, da det er blevet forbudt pga. muslimske børn… Og datteren elsker skinkemadder. Jeg var forarget. Må danske børn nu ikke længere have skinkemadder med?? Lige indtil lederen for dagtilbud børn i Aalborg kommune fortalte at det ikke er rigtigt. Den regel findes simpelthen ikke. Det lykkedes ikke Inger at finde én eneste børnehaven i Aalborg Kommune der kunne bakke historien op.
  Der mistede jeg respekten for hende. Jeg stemmer stadig venstre, men kunne aldrig stemme på hende.. Tænk at stå der offentligt, og simpelthen bare finde på! Hvis der er behov for at opdigte historier, hvor stort er problemet så reelt?

  Og hele denne fadæse med barnebrudende. Nu må hun stoppe. Hun skal stoppe med bevidst at bryde loven og lyve om det. Hun mister jo ALT troværdighed. Hvornår kan vi egentlig stole på hende? Er det bare endnu en “Aalborg historie”? Eller taler hun sandt?
  Hvordan skal vi kunne vide det?
  Bare fordi mange er enige i det hun gør, er det så ok? Må man bryde loven hvis mange er enige? Og i såfald hvordan skal domstolene dømme? Gælder det kun for Inger, eller må andre politikere også bryde loven, hvis mange er enige? Hun gør mig utryg..
  Jeg er SÅ glad for vores fantastiske demokrati, men hvis politikere tilsidesætter og bøjer loven efter hvad der lige passer ind, og i øvrigt lyver når de bliver taget i det – altså… Det er vel sådan man definerer korruption?

  Hvis jeg rendte rundt på mit arbejde, og fandt på, digtede historier, bøjede reglerne på min arbejdsplads, og løj mine kollegaer og samarbejdspartnere lige op i ansigtet når de decideret spurgte, så ville jeg altså blive fyret. Selvfølgelig! For sådan kan man jo ikke opføre sig på en arbejdsplads, og selvfølgelig heller ikke som politiker.

  Jeg finder det dybt problematisk at så mange synes det er helt ok at hun bryder loven. Og lyver. Og så med argumentet “hvilken politiker lyver ikke?”. REALLY??? Er det der vi er? Vi skal bare finde os i at vores politikere lyver FOR OS?? Os der har valgt dem?
  Nok er nok. Der må statueres et eksempel. Det er ikke nok “at give en næse”. Hvis du bryder loven og eller bevidst manipulerer og lyver – så må du ud!
  Hvis Ingers karriere overlever dette – sender det godt nok et forkert signal til alle andre politikere vedr. hvad der er acceptabelt og hvad man kan slippe afsted med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Altså, her hvor vi bor (i rødovre kommune), når børnene ikke serveret svin i institutionerne.
   De må gerne have det med på madpakke (der er madordning mandag-torsdag), så madpakker om fredagen.
   MEN, jeg syntes det er dybt grotesk, at mine børn ikke længere må få serveret boller i karry, frikadeller, pølser, leverpostej m.m., fordi 10!!!!!!!% er muslimer, det er jo helt gak.. Så tænker det måske er derhenad Inger har ment?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Nix. Hun udtalte sig direkte om en familie hun kender i Aalborg kommune. Ren og skær løgn 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Inger Støjberg er en fantastisk minister, der rent faktisk ønsker det bedste for Danmark og os der bor her. Hun har helt ret i, at vi ikke kan hjælpe hele verden, men at dem vi i forvejen har givet og dem vi fremadrettet giver opholdstilladelse i højere grad skal hjælpes til at integreres i det danske samfund. Den 3. magt (medierne) styrer (desværre) slagets gang fsva det den gængse offentlighed får kendskab til, og jeg giver sådan set ikke meget for sensationsskabende og like-huntende journalistik. Det er fint at få forhold belyst – og selvfølgelig skal det frem, hvis noget ikke har fulgt retningslinjerne – men honestly så har det ikke betydet en dyt, hverken på embedsmandsniveau eller for styrelserne under. Det er fuldstændig kørt op i medierne. Tænk sig hvis alle tidligere ministre der løj, skulle være gået af. Hvad med Birthe Rønn-Hornbech? Anders Fogh mv.? Os der rent faktisk dykker ned bag facaden og som sidder med tingene til daglig, ved, at det er gået fremad med integrationen siden Inger kom til, og at hun ikke er enevældig ift at bestemme, hvor mange flygtninge, der kommer til Danmark. I mine øjne er hun SÅ sej at stå frem og holde ved sine til tider ikke for den brede menighed populære holdninger. Jeg er enig med hende: I vil ikke have færre dagpenge, I vil ikke betale mere i skat, I vil have bedre sundhedsvæsen, flere pædagoger, mere tryghed i form af mere politi, I vil have hurtigere sagsbehandling, kortere ventetider på hospitaler, gratis uddannelser osv osv. Danmarks befolkning lever af en krævementalitet … HVOR skal de ekstra penge komme fra?? Og ja, de 12 mia som er strøget mellem hænderne på SKAT er en god mulighed, men det kommer ikke til at ske. Og nej, lavere direktørlønninger i det private er ikke et validt argument. Hvis I så gerne vil hjælpe til, hvorfor er der så ikke flere, der har flygtninge privat indkvarteret, eller som gerne betaler ekstra i SKAT? Det hele skal hænge sammen, og det gør det ikke uden midlerne er der til det. Det er svært at blæse og have mel i munden, og det har Inger sådan set forstået. Hun har forstået der er et max for hvad Danmark og økonomien kan holde til. Hvis det var så nemt, hvorfor brokker kommunerne sig så højlydt over at indkvartere flygtninge? For de de ikke har råd!! Inger er smilende, imødekommende og tør stå ved sine holdninger, som åbenbart deles af en stor del af befolkningen, for hun har i lang tid været landets klart mest populære minister. Iøvrigt er jeg socialdemokrat og har aldrig stemt andet.. men jeg er dog også en realistisk en af slagsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Du har fuldstændig ret!!! Og Sarah behøver slet ikke undskylde

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Vi er mange, der er enige i lige netop det, du skriver. Kunne ikke have skrevet det bedre selv! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Word Louise, bravo for en udtalelse. Og endnu mere respekt for sådan en holdning fra en Soc.Dem. Jeg har et rødt hjerte, men et blåt hoved, og stemmer Liberal Alliance. Jeg vil sgu egentlig alle det bedste, men HVOR SKAL PENGENE KOMME FRA? Ultra-liberalisten Margaret Thatcher udtalte; “the problem with socialism is, that eventually you run out of other people’s money”. Hun var lige hård nok til min smag, men hun rammer hovedet på sømmet der synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S

   Jeg tilslutter mig fuldstændig dine ord med fare for at vi selvfølgelig nok bil blive kaldt racister. Vi skal hjælpe dem som har brug for hjælpen og de er kommer hertil VORES land og så må de indordne sig, uden at miste sig selv.
   Opføre sig ordentligt og efter de regler vi har. Vær muslim hvis du vil, jeg er ikke venner med folk pga deres religion men pga mennesket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Sådan Sarah Louise. Kan anbefale Adgang med Abdel på DR.dk, hvor han følger denne sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min personlige holdning til Inger Støjberg er, at hun næst efter Pia K, er den farligste politiker i DK. Hendes medmenneskelighed er ikke eksisterende, hun fejrer det med kage når hun når en til af hendes hjernedøde og umenneskelige stramninger. Stramninger som gør vilkårene sværere for mennesker og BØRN på vej fra flugt. Shit man skal være et hårdkogt æg, når man ønsker at fejre sådanne nogle tiltag! At hun nu ENDELIG er blevet sluppet for at gå for langt, kan kun glæde mig og jeg håber inderligt hendes tid som integrationsminister er ovre.. Hvad alternativet bliver, kan man selvfølgelig også frygte, da den blå regering stort set kun indeholder tarvelige typer (efter min mening 😊). Hvis vi skal bekæmpe den had og vold der hersker i denne verden, jamen så start da med kærlighed, medmenneskelighed og respekt- netop for at vise, at dette er vejen frem og sådan skal vi behandle hinanden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   ….”hvis vi skal bekæmpe den had og vold, skal vi gøre det med kærlighed” skriver du. Ingen, som i INGEN, muslimer ser noget forkert i at slå vantro (ikke-muslimer) ihjel – har du hørt en muslim tage offentlig afstand fra terrorangrebene??
   Glem dit kærlighed osv. – for de har bestemt ikke kærlighed til den vestlige verden – hvornår forstår de røde det??? Den dag du selv er udsat for et angreb, hvor andre muslimer står og griner af det. Inger S. er den eneste værdige minister på borgen, og det er vi heldigvis mange, der kan se 😉 Du virker virkelig naiv, hvis du tror, at dem der kommer herop er flygtet fra krig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ja… få øjnene op naive Danmark

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Snæversynet kunne man tænke….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Sine; Arh… er det ikke lidt forkert af dig at generalisere alle muslimer i verden ved at sige, at ingen muslimer ser noget forkert i at slå vantro ihjel? Du hører tydeligvis til den blå fløj og sluger alt negativt, som de siger om muslimerne – både de danske og ikke-danske muslimer råt. Hvad er det for en kommentar at komme med? Har du set muslimer stå og grine af terrorangrebene, der sker rundt om i verdenen? Ser du slet ikke fjernsyn? Ser/læser du ikke nyheder? Hvad med småklip på nettet, som viser hvor hærger eksempelvis Syrien er – ser du ikke, hvordan alle MUSLIMERNE græder, skriger og er bange. Bange for alt den ødelæggelse og krig der er lige foran næsen på dem. Åben dog øjnene, kvinde. Hvor vover du at skære alle muslimer over en kam og mene at alle går en for at slå de vantro ihjel. Fy for pokker. ISIS som står bag meget af alt det lort, der foregår ude i verden, er ikke mennesker. Jeg er med på, at man kan mene om dem PRÆCIS hvad man vil. Jeg mener selv, at de skulle være udryddet for længst, men at sætte andre fredelige muslimer i bås med dem, er bare ikke ok. Dem som er på flugt fra selvsamme uhyre, dem som er kommet i fred og dem som altid bare boet i eksempelvis Danmark, tager da også afstand fra dem/det big time.

   Jeg ville ønske at folk med samme holdninger som dig, ville åbne koranen og sammenligne den med biblen. Du ville få et chok, når du fandt ud af at den tro, du (uden at vide det) praktisere mere eller mindre siger nøjagtig som koranen, som du forbander langt væk.

   Med andre ord: Uhyrerne, som står bag “ISIS” er ikke værdige nok til HVERKEN at kalde sig kristne ELLER muslimer, fordi det som de laver/praktisere/tror er det rigtige, er såååå langt fra virkeligheden og hvad deres tro i virkeligheden går ud på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Cecilie jeg er faktisk ikke bange for ret meget her i verden… men hold kæft hvor er jeg bange for dig og de som deler din holdning. 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Sine- jeg er decideret rystet over, at du seriøst kan skrive at alle muslimer synes det er ok at slå en ikke-troende ihjel! Hvem er naiv her??!! Det der med at tage afstand er jeg så pisse træt af at høre på. Gik du ud og tog offentligt afstand da Breivik dræbte alle de stakkels unge mennesker? Han var jo hvid, kristen og inspireret af de højre (ekstremistiske) partier. Eller ham der i sidste uge kørte muslimer ned foran en moske?! Og hvad du heller ikke helt har forstået, så har ISIS intet med islam at gøre! Jeg synes det er så frygteligt den måde vi vender os mod hinanden på. Lad os dog stå sammen, ISIS er fjenden, ikke Islam. Og de mennesker der tror andet er netop blevet forpestet af medierne som har kørt hetz mod muslimer de sidste mange årtier!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Mie, du er velkommen til at uddybe din kommentar. Hvorfor er du bange for folk som deler samme holdning som jeg?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  God stil at stå ved, at man har været for hurtig ude. Alle er i mod barnebrude, men 17+19 årig, er nok ikke der, hvor grænsen går. For mig – med 3 børn – handler det om, at jeg håber de kommer til at leve i et samfund, hvor dem med magten overholder basale spilleregler. Tænk, hvis de om 30 år, skal have en familie i et regime, hvor åbenhed og demokrati ikke gælder, og hvor enkeltpersoner i form af politikere gør som de vil? Tænk at flygte alene og gravid som 17-årig med sing 19-årige kæreste og blive fjernet fra ham i et fremmed land, uden sprog, venner og familie. Shit, man må føle sig alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Erika

  Jeg har kun fulgt overfladisk med i det her, så det er muligt jeg har misset afgørende detaljer, som ville ændre min holdning.
  Når det er sagt, så bør det aldrig være rigtigt, at mindreårige bor sammen med deres voksne ægtefæller. Sådan gør vi nu engang bare ikke her, og derfor skal der reageres med det samme! Hvis dét er ulovligt, så skal dét ændres.
  Ingen politikere har rent mel i posen, og helt ærligt, så synes jeg ikke man skal gå af for at have gjort det rigtige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Inger har ikke handlet lovligt, da hun gik unge asylpar adskilt. Hvert par skulle være blevet partshørt – det blev de ikke.
  Det kan godt være, Inger har handlet med de bedste intentioner i forhold til dansk lovgivning, men ikke alle regler er blevet fulgt. Når det er tilfældet, plejer de at fyre ministeren eller vedkommende går af selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Jeg er så glad for, at du indrømmer at du ikke vidste alt det andet, som faktisk er en vigtig del i den her sag. Det hører man bare desværre aldrig om i medierne.

  Det er derfor jeg er elsker at følge med i din blog. Du er 100% ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min personlige holdning til Inger Støjberg er hverken eller, men jeg mener hun bør fyres omgående som minister. En ting er at hun brød loven og gik imod embedsmændenes anbefalinger, noget helt andet er, at da der begynder at blive gravet i sagen lyver hun overfor de andre partier, pressen og den danske befolkning og dét er fuldstændigt uacceptabelt! Der er ministre, der er fyret for mindre og min tilllid til hele den blå blok er absolut ikke eksisterende efter denne her sag! I et hver firma ville hendes opførelse have udløst fyring og muligvis bortvisning, så for mig er det næsten ligeså forfærdeligt at partierne på Christiansborg ikke er parate til at tage konsekvensen og fyre hende. Jeg ved hun er populær blandt mange og det anerkender jeg fuldt ud, men vi kan simpelthen ikke have en minister, som håndtere en sag på denne måde. Danmark har et af de mest velfungerende og mindst korrupte demokratier og det skal vi virkelig værne om ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Inger Støjberg har som minister begået lovbrud, dette burde være fyringsgrundlag, uanset hvad baggrunden for ulovligheden var. Slut prut.

  Min personlige holdning til hende undlader jeg at skrive, kan afsløre, at den ville medføre, at min kommentar ikke ville kunne posten :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse for en dag