Om at rejse fra sine børn

Børn der kan spå & om at dø i Spanien

img_8261

Den sidste dag inden jeg rejste, hentede jeg ungerne tidligt fra bh og vugger og så hyggede vi med at lave cupcakes og jeg prøvede at forklare dem at mor skulle rejse i 5 dage. Jeg var helt nervøs for deres reaktion og var forberedt på at de ville blive MEGET kede af det og protestere…. men de reagerede nærmest ikke!! Wtf!!! Albert tilføjede bare lige hvor mange dage det var på hånden (altså 5 fingre) og så gumlede de helt ubekymret videre på deres cupcake. Hmm… følte mig en lille bitte smule ligegyldig lol.

Om aftenen nåede jeg ud til middag med min skønne veninde og vi spiste på Illum rooftop som var virkelig lækkert. Der har jeg ikke spist før, så det var spændende og så nåede vi lige lidt sen aftenshopping.

Næste morgen på vej i bh, så nævner jeg igen at jeg skal rejse og at far henter dem. Alma var helt ligeglad, men Albert kigger meget alvorligt på mig og spørger om, hvor jeg skal hen. Jeg svarer Spanien og hans lille ansigt går fra alvorligt til bekymret, hvorefter han så siger at jeg skal passe på, for der er stenskred og jeg dør, hvis jeg får sten i hovedet….. øøøøøh ok…. hvad pokker svarer man lige til det?

Jeg forsikrede ham at mor ikke ville dø i Spanien og kyssede dem alle farvel. Men til tider, kan jeg godt være en smule overtroisk og i min paranoia, så tror jeg pludselig at han nogle gange kan spå om fremtiden. Selvom det er håbløst fjollet, så render jeg nu rundt hernede og holder mig fra alle klippevægge hahaha. Tænk hvis han havde ret!! Han vidste jo vi skulle have en dreng, da jeg var 9 uger henne….

img_8265img_8262img_8263img_8173img_8175img_8174img_8176

1 kommentar

  • Helena

    Tænker at chancer for han spåede rigtig om sin lillebror (50/50) ikke helt det samme som at spå om en sten i hovedet som skulle slå dig ihjel (ved ikke hvad chancen/risikoen er der men meget lille)
    Nyd du bare ferien og at komme hjem igen med fornyet energi til hele banden 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse fra sine børn