Børn der kan spå & om at dø i Spanien

Min meget irriterende veninde

img_8246

Kl.09 igår stod Jackie og jeg HELT klar i lufthavnen! Vi skulle nemlig til Spanien i 5 dage, primært for at arbejde.(lave noget tv) men første dag havde vi fri og vi tog ud og spiste lækkert spansk mad og var først hjemme kl.02 og jeg var HELT færdig!!!! De spiser jo mega sent hernede som i kl.22 og det er der jeg plejer at gå i seng!!! Så jeg slæbte mig selv igennem aftenen og måtte kapitulere 01.30.

Følelsen af at smide mig i sengen og vide at jeg kunne sove til jeg GAD at stå op, var helt fantastisk!!!

Kl.09 vågnede jeg helt varm, svampet og tørstig og var overbevist om at Jackie stadig sov, men jeg kunne ikke finde hende. Jeg kryber tilbage i sengen for at blogge og 15 min senere kommer hun helt frisk og svedig ind på værelset. Hun har så været oppe siden kl. 07 og havde lige trænet en times tid…… og så står hun der i al sin pragt og trænede krop og smiler sit dejlige smil…. hvor pisse irriterende har man lov at være!!!!!!!!!!! Aaaaarmen altså…. så jeg hoppede også lige ned og trænede lidt mave. Så på trods af hun er irriterende frisk og lækker, så motiverer hun heldigvis hehe

img_8270 img_8272

2 kommentarer

 • Christina

  Hvor er hendes smukke røde kjole fra:)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ser lækkert ud😍☀️
  Men øv at i støtter Ryan Air 👎🏼
  Nyd vejret, her i dk er det gråt og kedeligt 🌧

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn der kan spå & om at dø i Spanien