Hvad med den her?

Den perfekte dag i Knuthenborg Safaripark

Sponsoreret/reklame
img_8762

Alma og jeg rev igår en dag ud af kalenderen og stak af sydpå. Jeg har længe ville besøge Knuthenborg safaripark, men jeg har også været i tvivl om, HVOR spændende det nu ville være for ungerne. Jeg kan så hilse at sige at vi i DEN GRAD fik noget for pengene!!

Vi ankom ca. kl. 11 hvor vi først kørte rundt på eventyr og fandt alle dyrene. Alma var helt oppe og køre og flere steder kunne man hoppe ud af bilen og røre ved dyrene. Og vi kan konstatere at Alma nu ønsker sig et æsel i julegave og hun iøvrigt er overbevist om at den sagtens kan sove i hendes seng om aftenen med hende hehehe. Man får et lille kort med og Alma sad så og bestemte, hvor vi skulle hen. Der gik ren skattejagt i den.

Ved en 12.30 tiden kørte vi så imod deres Limboland som er et gigantisk område med både restauranter, legelande, eventyrlige legepladser og et stort vandlegeplads. Ungerne sprang rundt i badetøj og havde vandkampe. Vi havde desværre glemt badetøj, men Alma gyngede, klatrede og rutsjede i timevis. Men det fedeste af det hele, var deres nye Kampala Express som er en rigtig tivoli forlystelse! Vi stod i kø hele 3 gange for at prøve og jeg måtte slææææbe hende væk derfra. Og til dem plus 6 år og også voksne, var der en ret vild rustjebane med vandsprøjt og meget stejl.

Vi spiste frokost og dessert og så legede vi ellers til mit lille menneske skulle bæres af træthed ud i bilen hehe. Jeg er meget positivt overrasket over oplevelsen, da Knuthenborg Safaripark har så mange børneaktiviteter og vi kunne sagtens have brugt 2 timer mere. Det er lidt som tivoli og zoologisk have samlet et sted!!! Nu har vi aftalt at tage hele familien afsted næste sommer, når Arthur virkelig kan nyde godt af det også. Så hvis har noget tid i sommerferien her i dk, så er det helt sikkert et besøg værd. Men kom tidligt ellers når i ikke alting. Og lige lidt bonus info, så må man have madpakker med og holde picknick inde i selve Limpoland.

I får 10% på billetterne, hvis i bestiller dem online HER

img_8754 img_8756 img_8771 img_8770 img_8768 img_8772 img_8763 img_8761 img_8760 img_8759 img_8758 img_8757 img_8774

img_8765 img_8766 img_8767

1 kommentar

  • Mette

    Ih, du er så god til at få lavet ting med dine børn hver for sig. Det skal jeg til at blive lidt bedre til at huske 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med den her?