Den perfekte dag i Knuthenborg Safaripark

“Folk” skal slappe af!!

img_8776

ÅÅÅHHH ALTSÅ jeg bliver SÅÅÅÅ træt i mit kranie af folk nogle gange. Jeg har åbenbart vakt ramaskrig over min fuldstændig VANVITTIGE opførsel igår, fordi jeg filmede IMENS jeg kørte bil………. Dvs. jeg filmede skiltet til Knuthenborg safaripark, da jeg køre forbi og det er på en HELT øde lille vej med 20 km i timen og derefter filmede jeg et par gange, hvor vi trillede rundt inde i parken og så alle dyrene…ligesom alle andre i parken gjorde…for det er det man gør…man triller forsigtigt rundt og tager billeder og filmer sine skønne oplevelser…… Jeg kørte jo ikke rundt inde i byen eller på motorvejen med 130 i timen.

DET var åbenbart så forfærdeligt at nogle havde brug for at udtrykke sin ypperste afsky for min opførsel….really???  Jeg må simpelthen lave et ansigtsudtryk, der matcher min reaktion….. spis noget beroligende…. så var det vidst heller ikke værre and who cares anyways?? Jeg FATTER simpelthen ikke hvor lidt der skal til for at få folk op af stolene…apropo så jeg har haft samtaler med en hel masse vidunderlige praktikanter idag og helt på deres egen fri vilje!! Jeg SVÆRGER, jeg tvang dem ikke….eeeej puhaaadada jeg er sgu et møgsvin!!

18 kommentarer

 • Christina

  Det indlæg der er simpelthen det sjoveste 😂 Tak for at min dag lige blev endnu sjovere ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Folk burde fandme få sig et liv i stedet for at blande sig i andres!!!selvfølgelig tager man da billeder og filmer sådan et sted😁Tak for en super god blog😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Daniella er på barsel, hun keder sig bare… Sarah Louise, du er en skøn Mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Uha, det er skidt Sarah Louise… Det her vil måske chokere mange, men ved du hvad der skete herhjemme i aften, børnene kom i seng uden at tænderne blev børstet!! 🙈😳 Jeg er jo halv kriminel😱😣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Omg det er jo lige til en tvangsfjernelse!!!!!😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg var også dybt uansvarlig da vi var i knuthenborg med pigerne. En sad og styrede bilen med farmand 😱 og den anden sad ved mig! Gud forbyde nogle ville have kørt galt derinde med 10-20 km i timen 😒😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjinsen

   Jeg kan love dig for, at du vil få en anden opfattelse af en påkørsel med 20 km.i timen, mens du eks. selv holder stille, hvis du, hvad jeg ikke håber, bliver udsat for det.
   Eller, hvis dine børn kom til skade. I en kommentar til Danielles indlæg, har jeg henvist til en (lidt kedelig) men videnskabelig funderet pjece om, hvad der kan ske med nakke/ryghvirvler ved påkørsel selv ved 20 km.Hvis du gider, har jeg henvist præcist til, hvor du skal læse.
   Jeg kan iøvrigt ikke fordrage, når man forsøger at være “smart” i replikken omkring ting som rent faktisk kan invalidere dine børn. hvis man skulle være så kedelig at kære sig om dem, så er man så kedelig at man hellere skulle brodere, fremgår det af debatten?
   Livet er farligt, ja. Vi kan, og skal ikke gardere os mod alt og pakke vores børn ind i vat.
   Men vi skal heller ikke i “hyggens”, “den moderne lidt påtagede overskudsmor” og “nej hvor er jeg sej mors” navn, risikere at skade hverken andres eller vores egne børn.
   Den mor, som skader DIT barn med 10-20 km i timen, vil i dine øjne være tilgivet?? Fordi sådan gør vi når vi hygger os? Tror det næppe.
   Og når du så har erkendt det, kan du melde dig ind i klubben for fritidsbroderende ÅHH så kedelige unge kvinder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin

   Mener du helt seriøst det der? Mage til curling forældre skal man virkelig lede længe efter – Hun forklarer situationen og siger hun maks. Kørte 10-20 km/t og mon ikke hun stadig ser sig for ! Følg med tiden eller rejs tilbage til 1500-tallet og byg dig en lerhytte hvor du kan sidde og brodere for at falde lidt ned

   God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birt

  Ej altså hvad sker der for folk , de må kede sig rigtig meget her i ferie tiden siden de har brug for og være så negative over for dig . 👍Op for du har så mange til samtale . Men forstår godt hvis , du et øjeblik tænker jeg gider ikke min blok mere , med alt den negativitet . God fest i weekenden og god sommer . 🌞🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Elsker simpelthen din måde at være på griner. Og de små fesne personer som hidser sig op over på lidt skulle virkelig få sig noget at gå op i. Trist man kan vælte ned af stolen over sådan noget! Fortsæt den skønne måde at være på. Og film film film for satan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Kruse Andersen

  Hahahahaha det er så sjovt at folk har så pisse ondt i røven over det mindste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Vi var der i sidste uge og jeg filmede også imens vi kørte, det tror jeg alle gør i den park. Folk har da for lidt at hidse sig op over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella

   At alle bryder loven, gør det jo ikke mere lovligt.
   Jeg så godt nogle af reaktioner. Den var sat på spidsen, men ærlig talt så forstår jeg godt reaktionerne. Det er til fare for andre end blot dig selv, så hvorfor udsætte andre for unødvendig fare? Man kan bare standse bilen og så tage billeder/video. Tænk nu hvis der skete noget alvorligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Stop…. det er meningen i safariparken!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milla

   Og man kører uden sele, og børnene må sidde foran uden stol og pude og på skødet, alt er tilladt i den park! Yay..
   People, bliv hjemme i trygge rammer, hvis I ikke holder ud og udfordre skæbenen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Og de sagde endda at man ikke behøvede at køre med sele så at optage er nok heller ikke ulovligt🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Danielle, du mangler da vist en hobby….jeg er lige begyndt at brodere, det lyder old-School, men det er virkelig afstressende – kan klart anbefales!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjinsen

   Du har ret Danella.
   Samme individer, som mener at det er for dumt at hidse sig op, ville udtale sig helt anderledes, hvis de selv holdt stille for at filme, med en 4 mdrs. baby i barnestolen, blev påkørt bagfra med blot 20 km. i timen.
   Så skulle du høre andre toner.
   Tror næppe, at nogen i den situation, ville stige ud af bilen og sige til den bagvedkørende, at: “Det skal du ikke tænke på, alle kører jo og filmer herinde. Baby skriger nu, men har højst lidt ondt i nakken senere idag, og du kørte jo højst 20 km/timen
   Sørgeligt at folk ikke evner at sætte sig ind i en situation før de udtaler sig, udelukkende for at kunne “please” en eller anden person som de ser som deres forbillede eller rollemodel. Læs side 3 under “andre årsager til smerter og føleforstyrrelser. Hvis du gider andet end blot at være Ja-siger.
   .http://www.bar-service.dk/Files/Billeder/BARservice/pdf/Forsvar%20politi%20og%20vagt/5.layout_piskesmld-endelig.pdf

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte dag i Knuthenborg Safaripark