Chokolade kage med nutella (ADVARSEL!! folk på kur bør ikke læse med)

Jeg endte i en hel anden kjole

Sponsoreret

img_8803

Der var i den grad kjolekrise inden min fødselsdag i fredags, men på den gode måde, for det var ikke fordi jeg ikke havde et godt udvalg. Firmaet TP kjoler sendte mig et par dage inden nogle forskellige kjoler, så jeg havde noget at vælge imellem og den store problematik var at jeg gerne ville have nude farve på, men det var der mange, der kom i OG så ville Janni gerne have den på som jeg aller bedst kunne lide ogjeg brød mig ikke om at tage den fra hende.

MEN så fandt jeg en blå kjole som jeg så selv lavede lidt om på ved at fjerne stropper og ændre længden foran og det endte med at bliver den perfekte kjole til mig. Jeg er ikke skide god til at sy, men skidtet holdt og ingen lagde mærke til min hjemme-biks hehe. Jeg endte i al fald med at være meget glad for valget og jeg var tilpas i den, hvilket nok var vigtigst, når jeg skulle farerundt hele dagen og aften.

img_9057img_8933 img_8925

2 kommentarer

 • Christina

  Kjolen du valgte – må jeg spørge hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej sarah
  Tillykke med fødselsdagen. Synes i er så søde og smukke alle tre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade kage med nutella (ADVARSEL!! folk på kur bør ikke læse med)