Hjem til vasketøj & beskeder fra politiet!!

Maden til min fest!

img_9343

Når maden fik så meget ros som maden til min fest gjorde, så bliver jeg nød til at dele det med jer! Jeg havde utrolig svært ved at kun beslutte mig til 1 starter, 1 hovedret og 1 dessert, så jeg valgte en lidt usædvanlig måde at servere mad på til en sådan en stor fest, nemlig noget der mere lignede buffet med små portions anretninger. Dvs. man fik lov til SELV at vælge, hvad slags mad man ville have. Så dem der var til kød fik kød og dem der var til de lette fiskeretter fik dem og sådan vare det hele vejen igennem.

Først blev anretningerne tilsvarende starters og hovedretter serveret sammen med det lækreste hjemmebagte brød og dressinger. Der var ca. 10 forskellige retter at vælge imellem og 1 time senere kom der 3 forskellige desserter på bordet. Folk de ÅD og de blev ved. Heldigvis var der rigeligt til alle!! Jeg er vild med at maden blev serveret sådan og man fik lov at smage så mange forskellige slags mad at det var en hel oplevelse i sig selv at spise. Jeg havde bestilt maden hos Kejserindens gryder (www.kejserindens-gryder.dk) og de var on-time og top professionelle hele vejen igennem!!

Jeg ELSKER Amalies ansigtsudtryk på det her billede hahaha og hvorfor jeg laver sådan en grimasse, ved jeg ikke lol, men sikke en vidunderlig aften!!! Maden kunneikke have været bedre og uden god mad, så er festen ligegyldig!!

img_9339img_9333img_9335img_9337img_9336img_9338 img_9340 img_9334 img_9344 img_9342 img_9341

5 kommentarer

 • Anna

  Ser dejligt ud!
  Var Michael ikke med til festen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   joda:) der er da også billeder af ham i andre indlæg, bare ikke i det her om mad:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Millew

  Hvor ser det lækkert ud og så smukke kjoler i alle har på 👀👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.Jensen

  Øøøh TAK for dét siger jeg bare – så sidder man her med Kims Tomat skruer og føler sig riiiiimelig fattig på madområdet (selvom de lige havde gjort mig helt glad at finde i skuffen) Kæft det ser lækkert ud det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor der det flot og lækkert ud altsammen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjem til vasketøj & beskeder fra politiet!!