Maden til min fest!

Om at tage den helt ned til jorden

img_9445

Efter 2 luksusrejser i forbindelse med arbejde og en overdådig slotsfest, så var det igår på tide at hive stikket ud og grounde lidt. Far har været alene med de små hele 4 dage i træk og kunne godt bruge en alenedag, så jeg tog ungerne med på en 1,5 times køretur over Sjælland for at besøge min onkel og tante og kusiner som var på camping.

Af med skoene og mærke græsset under fødderne. Vi spiste æggemadder i forteltet og gik en tur igennem skoven, spiste vilde hindbær, badede i havet og fandt flotte vandmænd. Der var en hoppepude til ungerne, der i den grad fik hoppet sig selv trætte og sov hele turen hjem. En vaskeægte dansk sommerdag.

img_9440 img_9442 img_9443 img_9444

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden til min fest!