Om at tage den helt ned til jorden

Hvad F sker der med min arm?

img_9493

Jeg har Har haft en skøn nat med børn der ikke vågnede en eneste gang og imens jeg står og laver morgenmad klør det lidt på armen og jeg opdager at den er helt hævet og ser mærkelig ud… What the pokker er det nu????

img_9477

29 kommentarer

 • Kære Sarah

  Jeg ved du har små børn, og det eneste jeg ikke kan læse mig til er…. da det blussede op kløede osv blev det område varmt?

  Hvis ja- kan det være at du er blevet smittet med en af de mange børne virusser- og har du så en belastnings reaktion som følger af stress både arbejdsmæssigt el. Emotionelt- kan det pludseligt blusse op igen og igen….. vær opmærksom på det, jeg oplevede noget lign. Og det kom on/ off uden nogen sådan logisk forklaring og blev til sidst efter forsøg med kløelindrende cremer og antihistamin behandlet med en heftig gang antibiotika….. og så faldt der ro over det 🙂

  Håber det bliver væk

  Alt vel
  Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Har du været i sol dagen før, kunne godt minde om begyndende soleksem. Prøv evt. at høre på apoteket om de har noget mod soleksem, som stiller kløe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  I tider, hvor jeg er spændt hårdt for, blusser min tendens til eksem og overfølsomhed op. Hvis du er mentalt under pres, kommer der ofte en fysisk reaktion.
  MEN hvis du bliver ved med at opleve meget kløende hud mm, kunne det være en god idé at få tjekket din nyrefunktion og dine levertal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det ligner helt klart nældefeber. Mit ser sådan ud. Det bliver oftest udløst af stress eller hvis jeg er ked af det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Det ligner nældefeber som flere skriver 🙂 Nældefeber kan også komme af stress eller hvis man har spist noget man ikke kan tåle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også sige nældefeber.
  Jeg fik engang kløe og “udslet” på den måde, og fandt ud af, at det var noget jeg havde indtaget. Jeg var snottet, og havde brugt næsespray. Det stof der er i næsesprayen, kan jeg åbenbart ikke tåle. Det ved jeg nu, for da jeg efter et par år igen brugte næsespray, så kom det hurtigt igen. Måske har du indtaget noget du ikke plejer at spise og som du ikke kunne tåle. God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nældefeber. Hvis du tager lidt alnok eller andet antihistamin, skulle det tage det. Har selv døjet med det indimellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg tænker umiddelbart varmeknopper. Har selv slået ud på den måde, din arm gør, da vi var på ferie for et par dage siden. Solen nede syd på er virkelig hård for den blege danske hud, og man skal lige vænne sig til den. Så du skal ikke være bange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Det er stensikkert nældefeber. Har selv haft det flere gange…. Du skal tage antihistaminer og have tålmodighed. Ofte skyldes det en allergisk reaktion. Du kan evt priktestes hos lægen ved lejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Har du brugt en ny creme eller et nyt armbånd, Kan det godt være en allergisk reaktion.. jeg fik dog noget lignende engang men der bar det fordi jeg havde ramt en plante jeg ikle ku tåle.. det gik i sig selv hurtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Talgknopper måske? Min søster og mig får dem i perioder, uden grund.. Det kløer helt vildt, men de harmløse..

  Jeg får kun på armene. Netop de steder som du viser. Når man googler talgknopper ligner det lidt bumser, pga de er hvide indeni. Det er mine altså ik.. 🙂 så de kan åbenbart se forskellige ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  vil sige at det ikke ligne soleksem som en skriver længere oppe. Det døjer jeg selv med hvert år og det kommer altså ikke først når man er kommet ind fra solen. Så skulle det gerne begynde at falde igen. Ville nok lige høre lægen, kunne nok ligne noget eksem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • titti

  Det der får jeg også om sommeren, det er noget nældefeber sol eksem halløj 😊 snup en alnok allergi pille de er effektive.😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis du har udsat din hud for mere sol end den normalt er vant til (i forbindelse med ferie eller solaire) så bryder soleksemen ud. Det er en hud-“lidelse” som alle har liggende under huden og nogle gange går den i udbrud, hvis den bliver udsat for nok UVA og UVB stråler. Oftest er man allergisk for én af dem og derfor sker dette. Antihistamin kan tage kløen og gør at hævelsen forsvinder.
  God bedring. 🙂
  Og husk en stærkere solcreme næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Typisk en reaktion man får efter sydens sol. Aloe vera er godt. Håber du laver et indlæg om dit hjerte igen, når du har fået svar fra lægen. Pøj pøj. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det ligner allergi, så prøv med Benadryl og som kløecreme kan du købe Xylocain 2%, det er billigt og altid godt at have liggende.
  Du kan have spist noget du ikke tåler eller det kan være andet du ikke tåler, så tror det er allergi.
  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Det ligner helt klart soleksem/nældefeber. Tag en antihistamin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Nældefeber.. Jeg har fået det nogen gange hvis jeg har haft det varmt hen over natten (særligt i lidt stressede perioder). Så det behøver ikke kun komme af sol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det ligner nældefeber. Det kan komme af sol, varme eller anden vejrpåvirkning. Eller hvis du f.eks har ramt en giftig plante. Tag en antihistamin(alm allergipille) så skulle det gerne blive bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Tag en antihistamin! Jeg ser også sådan ud, og som regel er det en allergisk reaktion eller nældefeber, og der skal ikke kløes særlig meget før det ser helt forfærdeligt ud så snup sådan en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det ligner nældefeber, antishistamin kan hjælpe dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piper

  Tænker måske det er en form for allergisk
  Reagation af en slags, det man kalder nællefeber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg får det som regel på solferier – og det er ikke direkte soleksem, men det er helt sikkert en reaktion på sol, klor og solcreme for mit vedkommende. Det klør! Smør med aloe vera 😊 God bedring 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Men har ikke været ude i solen siden lørdag og det var kun meget kort…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes også det ligner en form go allergisk reaktion om det er nældefeber eller soleksem det ved jeg skisme ikke. Måske lægen liiige skal have et kig på det så det ikke udvikler sig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HJM

  Jeg vil også sige nældefeber eller soleksem, og ja det kan sagtens komme uden du har haft det før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJs

  Ikke for at skræmme dig, men min mors venindes hud så sådan ud og hun havde kræft!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Soleksem? Du har lige været nede i en masse sol, så kunne måske godt være det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes det ligner en god omgang nældefeber.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage den helt ned til jorden