Skal jeg klippe det...

Lidt om drømme & veninder

img_9666

HOLD NU K…hvor har Jackie og jeg mange unger tilsammen hehe….og de er alle imellem 1 år-7 år. Når vi er samlet er der seriøst brug for høreværn! Og få alle samlet til et gruppebillede er altså noget af en udfordring, men det er altid et godt grin at se billederne igennem bagefter.

Min og Jackies fælles veninde havde inviteret os til frokost med al ynglet, så der brugte vi det meste af dagen. Hun bor smukt ud til vandet og med ud til vandet, så mener jeg virkelig ud til vandet. Man kan gå direkte fra haven ud i strandsandet. Det er ret fantastisk…så mangler vi bare noget ordentlig sommervejr…jeg synes GODT NOK at sommeren er trist i år. Om 1 sekund er den officielt slut og jeg får helt ondt i maven over at tænke på at vi nu går en kold tid i møde:( Min drøm har altid været at bo i et varmt land…suk….for tiden føles den drøm længere væk end nogensinde…

img_0105 img_0100 img_0101 img_0104 img_0102 img_0103

5 kommentarer

 • Belinda

  Hej Sarah Louise
  Må jeg høre hvor din fine flæse bluse er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Sarah Louise,

  vil høre om du evt ved, hvor din venindes Spisebord er fra..? Synes virkelig at det er fint😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Her i USA hvor vi bor har vi 42 grader . Det er osse lige i overkanten pt😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Hansen

  Hej Sarah Louise!

  Må jeg spørge om, hvor A’s smarte stol er fra? Nu har jeg efterhånden set den på en del snaps og blogindlæg og den virker SÅ praktisk! Jeg undskylder, hvis du før har måtte svare på samme spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Den er fra mamas&papas og SÅ god!!!! Og nem at have med rundt og besøge folk og sætte på borde under middage osv. Fandt min i babysam

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg klippe det...