Lørdags date

Røde læber & kærlighed

img_0297

Alma har i flere dage plaget om adgang til mine læbestifter og neglelakker og igår aftes efter aftensmaden blev så dagen, hvor hun fik lov. Vi endte alle 4 inde foran spejlet og smurte os nærmest ind til uigenkendelighed og så var der ellers kyssekamp hehe. Det endte med at vi alle 4 måtte i bad, for den røde læbestift var en smule mere genstridig end jeg huskede.

Jeg synes dagene er meget hektiske, nu jeg er blevet alene-mor, men jeg gør meget ud af at morgener og aftener er hyggelige og i lavt gear, så ungerne kan gå glade og ubekymrede i seng. Vi skal alle sammen lige ind i en ny rytme og have nye rutiner. Heldigvis klarede jeg alt det praktiske før også, så så meget er der heller ikke ændret, men de nætter hvor Arthur ikke sover og jeg skal op og præstere på jobbet, der kan jeg godt mærke at jeg er presset. Men det må jeg bare komme igennem:) Heldigvis får jeg lidt hjælp fra min aupair, så vi ikke skal stresse ved ulvetimen, hvor jeg ikke ofte får lov at lave aftensmad uden 3 børn om benene, men der er der legestue inde i stuen med hende og ungerne og alle er glade. Alt er faktisk næsten som før…jeg får bare mindre søvn.

img_0309 img_0306 img_0307img_0308 img_0303 img_0302 img_0301

img_0320

img_0305

6 kommentarer

 • Ane

  Så godt at du prioriterer dine 3 børn. Både at du har prioriteret, at de har hinanden, for det er en gave for livet at give sine børn søskende. Både fordi de så altid har hinanden, men også fordi de i den grad lærer at være hensynsfulde sociale mennesker. Det giver bare en anden læring, når børn er flere om at dele “kagen” ☺
  Din lidt ” gammeldags” holdning til, at børn skal lære at være med i køkkenet og spise hjemmelavet mad, er jeg vild med. Dine børn får andre dyder ned end læbestift, modetøj og tale Away mad. Hjemmelavet mad er jo også rugbrød ned makrel indimellem, men det ser virkelig ud til, at du giver dine børn trygge
  rammer og en god rollemodel i dig selv. Så skal det nok gå.
  Jeg ønsker for dig, at du finder glæde i dit liv uden en mand. At dine børn og dig er familie nok. Pludselig sidder du igen med en dejlig mand, og så kan du kigge tilbage på år med små børn, manglende søvn, kaotiske timer og meget arbejde med stolthed og kærlighed. Du klarede det, og I fire vil altid have noget særligt.
  SUPER GODT GÅET.
  Vh Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Math

  Åh altså hvor ser det dejligt ud! Og skønne møg fantastiske billeder, specielt også dem af Albert. Wow

  Jeg var alene med min pige i 2,5 år – altså i mellem faren og jeg gik fra hinanden og ny kæreste. Vi har skønne møg fantastiske minder. Alt har en mening tænker jeg. Og tiden med børnene – det glemmer man aldrig. Den bedste tid

  Har også kørt egen biks og mener sagtens at man kan have arbejdsmæssige ambitioner samtidig :).

  Hænderne over hovedet! Du er sgu cool!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAMP

  Hej Sarah Louise.
  Jeg er lige lidt nysgerrig. Du skriver du får lidt hjælp fra din au pair ved ulvetimen. Er det det eneste hun hjælper? Tænker hvor mange timer er hun ansat m.m? Jeg troede en au pair generelt gik ind og havde flere opgaver, men det lyder som om du står med alt det praktiske selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hun må kun arbejde 5 timer om dagen 6 dagen ugen. Så hun møder som regel kl.15 og laver lidt husligt og så hjælper hun med ungerne når jeg kommer med dem kl.16.15 og frem til de alle er puttet 19.30. Så jeg er stadig meget alene, især i weekenderne. Og nætter klare jeg selv og lur har jeg ikke tid til med tv, blog, skolinje og mit nye firma som skal stå klar 1 september. Men hun er stadig en kææææmpe hjælp. Uden hende kunne jeg ikke have overskud til at starte virksomhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige unger:-)
  Læbestift-leg er det bedste….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det ser virkelig hyggeligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags date