Røde læber & kærlighed

Dagen starter med havregrød & slutter med nyt logo

img_0341

Arthur smurte lige hele sofaen ind i havregrød imorges, hvilket jo var min egen skyld hehe men hvem har egentlig også bestemt at havregrød SKAL indtages med en ske? Med en god solid bund, startede vi dagen.

Vi har efterhånden et kick-ass Boogiloo-team på kontoret. Vi er nået meget længere end vi havde forventet og energien er helt i top. Jeg elsker simpelthen at komme på arbejde og mærke, hvordan alle tror på det samme mål og samarbejdet bare køre derud af. Vi lancerer forhåbentlig Boogiloo d. 1 september, hvis alt går som det skal. Vi har snart tastet over 1000 produkter ind manuelt og hjemmesiden er blevet sindsyg flot.

Vi har fået en super sød grafiker-chick på kontoret som idag legede lidt med vores nye logo. De hurtige har nok opdaget at jeg skal sælge børnetøj…virkelig lækkert børnetøj!!! Konceptet er lidt specielt og det skal jeg nok afsløre alt om, om et par uger!!! Men i kan tro i kan glæde jer!! Det bliver en gave til alle forældre. Og hvis i vil være sikre på at få nyheden først, så kan i skrive jer op til vores nyhedsmail her: www.boogiloo.dk vores hjemmeside er stadig helt ufærdig, så lige nu er det bare en platform for nyhedsmail.

August måned bliver fuldstændig vanvittig med arbejde, men det er FEDT og jeg føler jeg er i live!!!

img_0348

img_0340 img_0343img_0342

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde læber & kærlighed