Dagen starter med havregrød & slutter med nyt logo

En hård tid

img_0394

Jeg er generelt meget taknemmelig for alt i mit liv. Intet er kommet let, men jeg føler også at der er kommet løbende afkast på mit hårde arbejde. Jeg har aldrig arbejdet hårdere end jeg gør lige nu. At starte Boogiloo op er et kæææmpe arbejde og vi sidder 4 mennesker på kontoret og tramper derud af, for at blive klar, derud over lavet jeg tv, blogger, skolinje OG har 3 børn. Så midt i den meget pressede periode med arbejde og “skilsmisse”,  så er det en gave fra oven at have fantastiske venner. Her som 35 årig har venskaberne ændret sig. Jeg har nu en hel nær inderkreds, hvor man 100% kan stole på hinanden og man passer rigtig på hinanden.

Mine naboer er et af mine nyere bekendtskaber, men det var kærlighed ved første blik og her 1 år efter jeg mødte dem første gang, føler jeg nærmest de er familie. Jeg er dybt taknemmelig for at have så dejlige og gode venner som også er der, når tingene er lidt svære. Tak for jer!! I er ren kærlighed direkte ind i mine årer!!

img_0183 img_0396 img_0397 img_0398 img_0395

5 kommentarer

 • Camilla

  Dejligt at se at du og dine børn har så gode naboer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ja, du er en mega sej kvinde, Sarah!
  Skønt med kærlige og gode naboer, som føles som familie – det er absolut Guld værd. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Dejligt at de lige giver dig en masse ekstra kærlighed. Du er så sej. Du gør det så godt.
  Tak for at vi må følge lidt med. Sender dig et kæmpe kæmpe kram. Kys fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Nielsen

  You rock. Synes du er fantastisk. Kender dig ikke, men følger dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er så skønt et menneske, Sarah. Blir så varm om hjertet over at se hvor højt du værdsætter de mennesker omkring dig, som du elsker – og de ligeledes elsker dig. Dig og dine børn fortjener alt det bedste😘 Kæmpe kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen starter med havregrød & slutter med nyt logo