Ikke for fin til noget som helst!

Hverken fed eller færdig

img_0434

Denne skønne dejlige tøs holdt sin 40 års fødselsdag i lørdags. Jeg havde fået lov at blive til en overnatning, så jeg sov under deres søns barcalona dyne, da han var i Jylland. Ungerne var hos deres far hjemme hos mig første weekend i 3 uger, så jeg nød min alenetid.

Vi har sådan glædet os til festen. Vejret har været lidt drilsk, men den klarede de med en presenning ind over terrassen og det føltes fuldstændig som var man syd på.

Alt var selvfølgelig gennemført og lækkert, inkl. Tina selv som godt nok blev fyrre, men hun er hverken fed eller færdig. Tværtom så har hun aldrig været smukkere og stærkere. Det var en fantastisk fest med god mad og drikke og ligeså dejlige gæster:)

img_0429 img_0432 img_0436 img_0435 img_0431 img_0439 img_0438 img_0433 img_0430

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke for fin til noget som helst!