Hjælp!! Hvem er denne kvinde??

Ikke for fin til noget som helst!

img_0482

Hvis man vil have noget gjort ordentlig eller bare gjort, så må man gøre det selv. Vores vinduer på kontoret har drevet mig til vanvid i noget tid, fordi de var møgbeskidte, så imorges gik jeg til stor morskab for de andre piger, igang med at pudse vinduer.

Hver eneste dag møder vi 4 “mand” på kontoret og knokler og vi kommer nærmere og nærmere mål. Jeg forsøger at finde tid til alt, men når tiden med børn og Boogiloo er krydset af, så er der ikke meget tid igen til venner, blog og andre projekter. Jeg må ærlig indrømme at jeg glæder mig til at vi stopper med at filme, så jeg kan få lidt mere tid til andre ting. Lige nu føles mit liv  som et stort gigantisk puslespil, der bare aldrig rigtig går helt op.

I fredags sluttede vi en meget effektiv uge af med at spise sen frokost sammen og tale om andet end arbejde:) Det er vigtigt at blive lidt forkælet, når man har haft en hektisk uge.

P.s. jeg fandt sgu hende ejeren af kortene igår og hun var vildt glad for min indsats. Jeg undrer mig ofte over, hvor nemt jeg i nogens perspektiv træder ved siden af og igår var der også nogle, der synes at jeg var en idiot pga. mit indlæg og så er det jo dejligt at pigen, det handlede om, var glad for det:)

img_0479 img_0480 img_0481

1 kommentar

  • Anette

    Hvordan kan nogen ligefrem komme med en udmelding om at du er en idiot for at ville hjælpe??? Hold da op, hvis jeg en dag mister noget, håber jeg da det er en venlig sjæl der finder det

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp!! Hvem er denne kvinde??