Hvem er fotografen?

Er det mavemuskler!!!!!?

img_0567

Hov hov hov hov!!! Se lige den her mama’s mave. Er det lige svage antydninger af mavemuskler, man kan se der!!!? Jeg blev mega glad imorges, da jeg lige tjekkede mig selv ud i spejlet og ENDELIG kunne se noget, der minder om mavemuskler. Dem har jeg godt nok kæmpet for at få. Det kunne selvfølgelig være bedre, men hey, rom blev ikke bygget på 1 dag.

Jeg tager ca. 30 mavebøjninger hver morgen på gulvet imens børnene lige kværner morgenmad:)

img_0567

14 kommentarer

 • Marie

  Hey Sarah Louise. Det er da en vildt flot mamma krop du har dig der! Lyt ikke til de dummernikker der skal hakke ned på sådan et billede blot fordi du er mor. Jeg er selv mor, og havde jeg en krop som den der ville jeg være pave stolt! Du giver mig klart blod på tanden og et håb om at træning og kost kunne stramme det sidste op jeg døjer med! Og jeg ville sige at det ikke ville være værre end hvis du gik en tur på stranden i bikini. Hvad skal hun så gøre der? Tage lange sorte bukser på og en hættetrøje, for tænk hvis nogen så hendes mave eller hende lår! Puh! Det ville være slemt jo 😉 – krammer herfra og; keep up the work!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Hansen

  Naturligvis er billedet ok..om så du stod med hænderne nede af siden…du har jo.en rigtig pæn krop….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot krop, du har, Sarah:-)

  Træning betaler sig og du bliver glad for det når du bliver 25 år ældre – tro mig, jeg ved hvad jeg taler om:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg tænkte faktisk også med det samme at det foto ville være mere klædeligt med en top. De fotos ligger der jo stadig når børnene bliver gamle nok til at søge på nettet. Tror ikke børn synes det er fedt Og mavemusklerne ville nok fremstå bedre med en top. Bare min mening selvfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  😱😱hold nu op en krop! Jeg ved ikke lige med andre men jeg er altså ligeee lidt mørkegrøn.

  Tænkte på om du ikke havde lyst til at lave et indlæg om din kost, træning og hvad du ellers har gjort so far for at få så lækker en krop.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Wow en flot krop du har:)har du fået lavet bryster efter du har født-ved godt det er et personlig spørgsmål og du behøver ikke svare på det;)eller kan de stadig være så flotte efter 3 fødsler:)for hold op de er flotte:)jeg har tit selv tænkt på at få lavet større bryster men har tænkt det er bedre efter man har fået børn;)men kan de se så flotte ud som dine efter nogle fødsler behøver man jo ikke vente;)tak for en skøn blog;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fuck du er en lækker mor 😍😍😍 og ja, det er dæleneme mave muller 👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det ville klæde dig at ta en top på OG SÅ vise din fine mave frem.. Du er MOR og der er det sgu ikke lige den fedeste stil og stå og flashe patter selvom, du holder vorterne… Kan lige høre i børnehaven.. Vi har set din mors patter Albert… ARRRRJJJJJ VEL… så en top på en anden gang… Det skaber mere respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ja eeeiii puhaaaa….. alle de stakkels børn af kendisser,der viser deres kroppe frem i så mange lande….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Fordi børn i børnehaven sidder bare for vildt og surfer på nettet😝 Det er så vildt alle jer klamme spelt mødre, skal sidde og bestemme hvor kedelige alle andre mødre skal være. Suk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • En krop er vel en krop. Forhåbentlig er børn i dag ikke så kropsforskrækkede som vi selv er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Det skaber mere respekt??? Jeg synes bare det er vildt at Sarah som enlig mor stadig ser brandgodt ud med så meget kørende og formår at lave mavebøjninger og så kan flashe mave muskler efter tre børn… Sarah du har min respekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det der skaber respekt er ikke en top men det faktum at hun stolt viser sin krop frem. Seriøst kan et par bryster ( som bliver dækket) virkelig skræmme dig? Tsk tsk det lyder nærmer som misundelse i mine øre, tænk sig at være stolt af sig selv og sin krop at man tør vise den frem for Gud ved hvor mange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maren

  Haha, ser for mig, hvordan du tager mavebøjninger mens de små spiser. Har selv tre små børn, så ved alt om at udnytte tiden 🙂

  Det er da bestemt mavemuskler! Godt gået! Jeg smider dig lige et link til nogle søde damer, der har stedet “Maven og mig”. De er eksperter i mor-maver og specielt dem, der har delte mavemuskler efter graviditeter. Det kunne nemlig godt se ud som om, at du har lidt delte muskler (og ødelagt væv), hvilket også forklarer navle-brokken. Det kan trænes væk med simple øvelser. Tjek dem ud, de er supersøde og meget, meget kompetente 😉
  http://www.mavenogmig.dk

  Tak i øvrigt for en dejlig blog og alt du deler.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er fotografen?