Er det mavemuskler!!!!!?

Når tiden er knap & håret gror

img_0790

Slåskamp i mors soveværelse er en ungernes yndlingsbeskæftigelser! Så bliver der tumlet og grint. Jeg arbejder ligesom så mange andre hver dag og er først hjemme 16.30 ish og der er der ikke ofte tid tid at tage til frisøren- især ikke med 3 små børn og lige til aftensmadtid. Albert skal på tur med far i weekenden og hans hår var groet aaaaalt for langt, så jeg svang lige trimmeren, så nu er det dælme blevet kort. Det kunne måske godt have været liiidt længere på toppen, men ellers synes jeg da at jeg slap meget godt fra det…

img_0814 img_0809 img_0811 img_0843

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mavemuskler!!!!!?