Krop #1

img_0969

Dette sker ofte, når nogen fortæller mig, hvad jeg bør og ikke bør og det samme hvis nogen siger at det kan du da ikke, det er da alt for svært. Man må åbenbart ikke ligge kropsbilleder op af sig selv og SLET ikke sexede billeder, når man er blevet mor!!!

So here goes….. krop nr.1 fordi jeg vil, kan og er stolt af mig selv og mit hårde arbejde!!! Basta!!

img_0965

18 kommentarer

 • Carina

  Love it! Hvor sjovt jeg sidder her paa den anden side af jorden og foelger med (Sidney, Aus) og ser vi har det same iphone cover!!!! #gostil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Kære Sarah Louise først og fremmest tak for en fantastisk blog😃Jeg har “kun” fulgt dig i lidt over et år, startede lidt inden du fødte Arthur. Jeg er selv blevet mor for snart 11 mdr siden, og jeg må bare sige at du inspirere og motivere mig i højeste grad, både i min graviditet og barsel👍🏾 Jeg har tænkt, at hvis hun kan se så godt ud med arbejde og 3 børn- så ka’ jeg fandme ogs!!! Jeg har tabt min graviditets kilo og mere til, jeg står ærligt talt knivskarpt og uden strækmærker, og jeg er pisse stolt af min mor krop- men ved du hvad- jeg tør sgu ikke ligge billeder op af mig selv nogle steder, for folk har så ondt i røven, hvis man ser bare det mindste lækker ud og går op i sig selv, selvom man er blevet mor….. keep up the good work, og ja tak til flere inspirerende mor-krops billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Være du bare stolt, for det har du fandme også grund til. Jeg synes det er så enormt inspirerede at se hvad men kan tiltrods for at man er mor til 3.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Synes du ser fantastisk ud 🙂
  Jeg ved du tidligere har lavet et indlæg om dine brystimplantater, kan du ikke lokkes til at lave et nyt indlæg om hvordan graviditet og amning har påvirket udseende af dine bryster?
  Går selv med tanker om at få lavet implantater efter et barn, men ved ikke om jeg er færdig med at få børn, så tænker det er dumt at gøre det nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  er gravid med 3 barn og du insp mig til at jeg bare skaal i form efter. 🙂 din krop er jo så flot 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Du ser godt ud Louise 🙂 men vil du have accepteret at man f.eks. skriver at man synes du har lidt for meget fedt på maven eller at man godt kan se at du har født? 🙂 mener intet ondt. Men du lægger vel billedet her ud, for at få en slags bekræftelse på at du ser godt ud, eller hvad?? 😉 Synes du er en rigtig sej mor, og jeg er rigtig glad for at følge med i din hverdag. Men synes også det er vigtigt at man kan tage imod negativ “feedback” også. ❤️ Og det kan også sagtens være at du vil kunne tage imod det også, men så vil du måske have skrevet et nyt opslag omkring at folk er “mærkelige”..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sådan 👍😀👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aseel

  Du ser så flot ud! Godt arbejde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kunne du så ikke lægge tips op ved siden af billedet 😃👌🏼 Min datter er lige så gammel som Arthur og jeg har en på knap 3 også. Jeg er til den slanke side af natur, men jeg savner at se mine mavemuskler!! De var der for 3 år siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvad Fuck er det for et Nasty billede?!? Puhaaa
  Du ser skide hamrende sexy og lækker ud. Nu må jeg hellere igang med mavebøjningerne…
  You go girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sådan sexy mama:)kæft du ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Så vigtigt et budskab, ja!
  Du har den vildeste krop:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må gøre lige hvad du vil, for det er din krop og dit univers, så bare gi’ den gas – du ser jo så knaldgodt ud, at det må være misundelse der får folk til at skrive åndssvage ting!
  Jeg er 54 og flasher stadig gerne billeder af mig selv i bikini og jeg er endda mormor!!
  Lad os vise dem, at vi er nogen som godt tør være os selv bekendt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Du ser brand godt ud. Du har fået børn og stadig har du en super flot krop. Selvfølgelig må du vise den😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Sådan! Sejt gået👍👍👍smuk smuk mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Jeg kan godt lide dine kropsbilleder, men hvor ville det dog være forfriskende hvis du ikke altid lavede grimasser på dine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Spot on! Den krop gad jeg sku godt at have. Har lige født for 8 uger siden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det super flot . Hvordan gør du . Man skal gøre hva man vil og har lyst til tror alle ville vise sig hvis man så sp godt ud og så efter 3 børn . Godt gået bliv ved med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg