Hvem sendte mig denne smukke ring?

Krop #2

img_1033

EEEEeeeeii ok jeg ved godt at jeg truede med at ligge kropsbilleder op i ren protest over at jeg ikke burde, fordi jeg er blevet mor….men igår havde jeg Arthur på mig hele tiden and lets face it…man er altså ikke gearet til at posere halvnøgen hver dag og se godt ud. Så vi springer lige igår over lol. Og idag kom Arthur med på billedet og jeg er sikker på at han ikke googler mig om 15 år og vil føle sig flov over sin mor 🙂

21 kommentarer

 • Det er da fuldstændig op til dig, hvad du har lyst til at lægge op.
  Jeg læser glædeligt med lige meget hvad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Jeg forstår så slet ikke behovet for, at lægge billeder af sig selv næsten uden tøj på, ud på nettet om man er smuk eller ej.
  Jeg ville ikke selv gøre det selvom hvis mit tidligere job var som model (det er det så ikke) men nu er jeg så også 40+ også mor til 3 og ikke en som har brug for bekræftigelse hele tiden.
  Intet negativt ment i det og vi har hver vores mening i hvad vi synes er en smuk kvindekrop. Jeg dynes så en kvinde skal være blød uden at være overvægtig og fed. Men hvem bestemmer så hvornår man er fed. Bmi kan man og bør man ikke gå ud fra, mener jeg, da spejlet siger mere end tal.
  Det er min mening om det og ja hvis 2-3 negative kommentarer ef årsagen til at ville provokere, lidt umodent, så er blogger nok ikke det rigtige job 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Når jeg læser de beskeder du har fået på din krop , så er alle enig om du er smuk (har ikke læst andet) , tit og ofte bliver du rost for at værre en god dygtig mor ,
  Du står foran en åbning af en virksomhed, jeg forstå slet ikke hvad det er som får dig til at reagere på 2 muligvis 3 beskeder om med eller uden top ,.
  Jeg håber at du vil finde mere overskud og at pyt knappen frem ,og ja du har ret du må gerne vise din flotte krop ,God dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fyr den af, dame! Med eller uden børn på armen..
  Forslag til næste billede: brug ungerne til at dække for babserne. Du kan bare holde Arthur vertikalt? 😂
  Hvor i alverden er den flotte top fra? Jeg skal til bryllup og mangler nogen stropløst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Ej Arthur er bare SÅ smuk altså 😍 Sødeste dreng ever.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Hej smukke
  Jeg har slet ikke ord til at beskrive hvor inspiratorene du er . Du en super sej person en smuk kvinde og en fantastisk menneske og mor !! Har dyb respekt for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Synes du er smuk og du ha en flot krop. Mennnnnn kom over det. Der var kun 2 negative kommenter om dit billede og måske 12 positiv… hvorfor fokuser du ik på de positive?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg giver dig helt ret, forstår overhovedet ikke hvorfor hun gør sådan et stort nummer ud af 2 kommentare der ikke lige roser hende til skyerne men jeg synes nu heller ikke at skriver noget grimt om hende.
   Og jeg vil faktisk også give Sanne lidt ret da det godt kunne virke som en god grund til at ligge en masse sexy billeder ud og så på den måde høste en masse positive kommentar til at styrke selvtilliden, jeg kan ihverfald ikke finde en anden grund da jeg umuligt kan tro på at grunden er at 2 damer siger de synes hun skal tage en top på. Sarah husk nu lige på de 12 damer der fortalte dig hvor smuk de synes du er, det er lidt som om at du vælger kun at se det negative

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm jeg er blogger og synes faktisk at emnet er interessant og det vækker tydeligvis en masse forskellige holdninger hos folk. At italesætte vores forskelligheder og skubbe til folks grænser er ret relevant for en blogger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Avs, sensitive much! Slå dog kommentarer fra hvis du ikke kan tåle andet end rygklapper kommentarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Var da en mærkelig kommentar Sanne.
  Når men jeg synes altså du den sprødeste mor, du kamp lækker og hvem ville ikke være stolt af kroppen du altid har haft, gravid el ikke. Gør lige hvad du vil, og tåler læserne det ikke – da de lade være og kigge med.

  Jeg synes det noget underligt noget, at folk skriger man ikke skal vise sådan nogle billeder osv fordi man er blevet mor – det gøre ikke en til en dårlig mor. Og det ens egne børn så tænker man selv må forklare sine børn hvis de el deres venner googler en senere på livet.

  Rock and roll Sarah, ELSKER din personlighed og bare være måde, skal glædelig se Forside fruerne når jeg bliver udskrevet fra hospitalet, ELSKER det haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg tænker lidt, om man så skal se ud på en bestemt måde for at ligge billeder op af sig selv i undertøj?
  Eller er det okay at gøre det, selvom man har en ganske almindelig krop, med lidt på sidebenene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Kære sarah.

  Nu blæser du vel ikke 2 læseres ret uskyldige kommentar sådan op, for at have en undskyldning for at lægge frække billeder op; fordi du er blevet single

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har da altid vist billeder af min krop…gravid, ikke gravid, single ikke single, så det er da en underlig pisse negativ kommentar…du behøver ikke læse med på bloggen hvis du ikke kan lide mig;) “sanne”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Jeg tror, hun mente det for sjov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Tilslutter mig at jeg tror du skal læse den med et glimt i øjet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Ej rolig nu. Hvis kommentarfeltet på din blog fungerede optimalt var min blinkende smiley også kommet med. Men jeg gider ikke kommenterer noget mere hvis man skal have sådan en sviner. Så jeg skal nok forsvinde fra din blog. Efter 6 år som smilende trofast følger. Du burde lære at slappe lidt af ikke smilende smiley

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han bliver helt sikkert ikke flov over sin mor, den heldige dreng;-)Du ser hammergodt ud og er en modig kvinde – thumbs up herfra!!
  – og iøvrigt kan man jo lade være med at kigge ind på din blog, hvis man har et problem med dine fotos, nøjagtigt som når nogle brokker sig over de dårlige tv-programmer -SÅ ZAP DA VÆK!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • l

  Jeg mener ingen har skrevet at du ikke kan vise kropsbilleder fordi du er blevet mor. Det var den manglende top der blev lidt for intim for nogle. Vi har jo hver vores grænse for blufærdighed og det må man respektere at nogle kommenterer på

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem sendte mig denne smukke ring?