Krop #2

De gode minder kan ingen tage fra os

REKLAME

img_1087

Ungerne elsker at sidde og kigge på ferie billede på min tlf og mindes alles vores dejlige oplevelser, så jeg bestilte forleden en square poster + ramme fra Framkalla app  Det var nogle af de bedste billeder fra denne sommer. Planen er at give det til børnenes far, så de kan have det på deres børneværelse hos ham.

Selvom at vi ikke længere er sammen, så er vi jo ikke fjender og det er vigtigt for os at børnene ser at vi får det til at fungere. Billeder hvor de ser at far og mor er kærlige overfor hinanden, tror jeg er en rigtig god ting for dem at se i deres hverdag.  Og jeg elsker at kigge på minder med de små og det er verdens bedste godnat historie at tage billederne ned fra væggen og tale om “dengang”

I kan finde dem på appstore HER og så guider appen en igennem, hvordan du sætter billederne sammen og meget nemt og hurtigt, så har du et billede med ramme på vej.

img_1089

img_1097img_1088

1 kommentar

  • B

    Hej Sarah. Dejligt at høre, at du og Michael får det til at fungere for børnenes skyld. Efter snart 9 år som ‘skilsmissebarn’ er det først idag, at mine forældre er i stand til at snakke sammen (er selv 24 år), og jeg ville da for alt i verden ønske, at de kunne ha’ taget sig sammen noget før i mine teenageår.
    Hvordan har Albert egentlig håndteret, at I ikke længere er sammen? Han virker som en utrolig omsorgsfuld og klog dreng, så har han stillet mange spørgsmål?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krop #2