Min nye titel & enlig-mor følelser

Er det normalt?

img_0029

Det her er lige et spørgsmål til mødre, der husker bedre end mig. For selvom Arthur er min tredje, så husker jeg aldrig at de 2 andre har haft dette. Vi var midt i kysse-kilde leg og da han har munden på vid gab i grineanfald, ser jeg at han hvor en af de lidt større tænder bagerst i munden skal komme ud, er helt mørkeblå!

Det ligner at det er præcis der en tand vil komme ud, men der er bare et stort blåt mærke. Kan tanden godt på den måde give blå mærker fra indersiden og ud?? Det må godt nok gøre ondt 🙁 så forstår jeg da bedre hans mangel på appetit disse dage og dårlig søvn.

8 kommentarer

 • Isabell

  Ja, jeg tror det er helt normalt 🙂 min søn havde også sådan en blå “bule” inden tanden bryd ud. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels lille fyr – bare den snart bryder igennem, så han kan få sin søvn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Helt normalt, det bliver rart for ham når der er gået hul på bylden (det kan godt bløde lidt 😊)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Dét er meget normalt. Nogle gange har tænderne så meget “fart” på at de presser hårdt imod. Så ingen bekymring

  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min dreng har lige haft det samme, det så helt vildt ud. Men som en anden skriver er det højest sandsynlig en eruptionscyste – harmløs og forsvinder igen. Min dreng havde den nogle uger og så forsvandt den af sig selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Har selv tre børn hvor den mindste bliver to om lidt og de havde også misfarvninger inden tanden kom – så tænker det er en tand på vej. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tror vidst nok det hedder eruptionscyster 🙂
  Der skal vidst bare gå hul på dem, og tanden kommer frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ved ikke om det er normalt men min ene søn har og så haft det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye titel & enlig-mor følelser