Er det normalt?

Når ens aupair græder

img_1321

Vi havde simpelthen den hyggeligste aften igår. Vores “gamle” aupair som står os meget nær, bor stadig i danmark og er igang med uddannelse. Hun har i 2 år været kærester med en tysk forsker som også bor i danmark. Hun besøgte mig og ungerne igår og den kemi de har sammen er helt fantastisk. Vores nuværende aupair er også fra indonesien og selvom hun havde fri, så joinede hun os til tøsemiddag.

Anita havde taget noget indonesisk mad med hjemmefra som en overraskelse. Det var kød på sticks med en vanvittig peanutcreme ovenpå. Hun vidste ikke at vi var stoppet  med at spise kød, så jeg nænnede næsten ikke at sige det, men jeg lavede bare noget pasta og sauce til, men vores nye aupair var ELLEVILD!! Hun elsker nemlig kød. Engang imellem laver jeg da kød til hende, men ellers spiser hun det samme som os og hun brokker sig aldrig, men glæden i hendes øjne, når jeg eks. bestiller en pizza proppet med kød til hende fortæller mig tydeligt at hun ikke er heeelt overbevist om at pescetar/vegetar livsstilen er den rigtige for hende;)

Midt i maden og den gode vin fortæller Anita mig så at hun skal giftes og om jeg ikke ville være hendes vidne. Hun havde tåre i øjnene og så begyndte jeg også at flæbe hehe min lille Anita som kom til dk for snart 5 år siden skal giftes!!! Det er fantastisk og jeg er bare så glad på hendes vegne. Hendes kæreste er helt fantastisk og kun få år ældre end hende og hun er meget mere dansk end indonesisk nu, så det hele giver mening. Vores nye aupair strøg på date efter middagen og så puttede Anita med de store inden hun gik hjem ved en 20.00 og så kunne jeg falde mæt, træt og lykkelig om på sofaen.

img_1320 img_1322

1 kommentar

  • Line

    Dejlig nyhed for din tidligere au pair🙂🙂
    Kunne du ikke lave et indlæg om livet med en au pair i huset. Hvordan hun bor og hvad hun laver, hvordan det er at have en fremmed boende osv. Overvejer lidt om vi skal have en au pair til at hjælpe os og berige hverdagen med nye indtryk fra andre dele af verden🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det normalt?