Vi har fået en baby!

Min date lørdag aften

img_2032

Det kom lidt bag på mig, hvor blandede holdninger folk havde til at jeg overvejede at tage på en date i sidste uge. Jeg troede ikke at det ville få SÅ meget opmærksomhed. Jeg endte faktisk med at aflyse, fordi jeg ikke følte mig klar. Istedet tog jeg med en flok veninder ud og spise. Vi endte på Mash…ja…bøf restauranten lol, hvor jeg med at spise tun og macaroni lol og DET var lige, hvad jeg havde brug. At koble af med pigerne!! Så dateriet er lagt på hylden for en stund. Mit liv er fuld af børn og riiigeligt med arbejde. Min skolinje lanceres lige om lidt! og Boogiloo er lige på trapperne og jeg har fanmer ikke nok minutter i døgnet og idag har jeg haft feber hele dagen og følt mig sløj. Arthur slæber konstant virus med hjem fra vuggeren, så man kan vidst godt tale om dårlig timing, når man står og skal have så meget klar…. ja så kærlighed må vente:)

img_2283 img_2282

9 kommentarer

 • Pia

  Hej Sarah Louise jeg syntes du er så sej at du klare de hele selv 👏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Hun klare jo ikke det hele selv, hun har jo en aui pair boede der hjælpe med rengøring, madlavning og børnepasning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hehe ja hun hjælper lidt med rengøring og med børnene…mad kan hun ikke lave hehe. Men en aupair er altså ikke en erstatning for en forældre eller familie…..at give andre et skulderklap en gang imellem gør ikke ondt;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Veneda

   Ja enig der alt få timer på døgnet , du gør det så godt , så med 3 børn , har 2 og det hårdt jonglere butik og 2 drenge , så respekt for det ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at du aflyste, for du trænger til dig-tid inden du roder mere med mænd, tror jeg;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sara 🙂 er det dig der har startet bogiloo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja jeg ejer en tredjedel og jeg er direktør i virksomheden ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej hvor sjovt 🙂 Min søster har næsten lige fået barn. Og alt skulle nærmest være det mærke. Indrømmet, det er lækre ting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Pernille, mon ikke du tænker på Bugaboo som er noget helt andet. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået en baby!