Vil du have 1000 kr kontant af mig??

Se før og efter billeder

img_2343

Sponsoreret af OBH Nordica// Juhuuu jeg har fået nyt “værktøj i værkstedet” Jeg er jo intet uden mit tykke hår, men mit hår er tilgengæld ikke imponerende uden lidt hjælp. Jeg har fået et Brush & Straight  børste glattejern hjem til test fra OBH nordica. Børsten er den ultimative 2-i-1 stylingværktøj, der kombinere fordelen af en fladjern og hårbørste. Pga. den keramiske belægning og varmefiksering på 210 grader, så får du en blid styling af håret. Der følger en ekstra lang ledning med på 2,8 m. Jeg står altid og spasser rundt med de ledninger fordi de er for korte, så den lille bonus info er vigtig! 🙂

Det jeg personligt synes er fordelen ved denne børste er at den glatter håret på en måde, så man får mere naturligt glat hår kontra den det helt mega glatte look man får ved et glattejern. Og når man ikke har alverdens tid om morgenen, så går det altså bare stærkt med glattebørsten. Den er også nem at bruge, for der er KUN en tænd/sluk knap, så man skal ikke selv administrerer varmen.

Det er meget nemmere at få glat hår med glattebørsten end hvis man bruger et almindeligt glattejern. Glattebørsten er meget sundere mod håret end glattejern og håret bliver slet ikke lige så beskadelig, netop fordi man ikke bruger det i lige så lang tid. En anden grund til at håret ikke bliver lige så beskadeligt er fordi håret ikke bliver udsat for 2 varmeplader med højere temperatur, som med et glattejern. Find glattebørsten HER

img_2340 img_2341 img_2342 img_2344 img_2345

3 kommentarer

 • Ups! Det er lige noget for mig, som hader glattejern, da de gør mit hår tyndt og underligt😊
  Tak for link og tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  En almindlig glattejern er 1000 gange bedre. Sorry du må godt slette det sarah. Men den børste har ik det samme effekt som en glattejern.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den ser virkelig god ud 🙂 Sådan en må jeg ønske mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have 1000 kr kontant af mig??