Jeg er overvældet!!

Se hvad jeg lige har shoppet!!

img_0090

Jeg synes sgu at jeg fortjente lidt nyt kluns!! Vi har knoklet i flere måneder og lidt selvforkælelse er vidst på sin plads….det er sjovt, hvordan jeg altid skal retfærdiggøre gaver til mig selv. Jeg skal ligesom synes at jeg fortjener det…kender i det? og det synes jeg gør idag. Så jeg har online shoppet lidt. Jeg linker til alt tøjet over billederne:) hvis nogen skulle få en kløe i shopping området i hjernen lol

Nu er efteråret jo så småt på vej og jeg oplevede sidste år at jeg ventede for længe med at bestille faux fur jeg havde set…den fejl laver jeg ikke i år, så nu er denne grønne sag på vej hjem til mig:) Find den HER

n8

Jeg DØDE over denne vidunderlige sag. Find den HER

n4

Højtaljede sorte skinny jeans, der får det til at se ud som om at man har meget lange ben! Find dem HER

n9

 

Et stk sexy top finder du HER

nel1

 

Den her er perfekt, hvis man gerne vil være lidt festlig uden at vise for meget bryst. Find den HER

n2

Så fin og feminin strikbluse HER

n5

 

Denne her sorte kjole er uber smuk! Den finder du HER

n3

4 kommentarer

 • Anne

  Super flot pels, og så er den ik engang særlig dyr. Nu glæder vi os til at se den på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Må bare sige, at dit hår er det absolut smukkeste jeg nogensinde har set!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Store overskrifter små ligegyldige teskter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er overvældet!!