Boogiloo tæt på lancering!!

Arthur den frygtløse

img_2725

Arthur bliver ved med at overraske mig med hans frygtløse væremåde. Da vi fik kaninen, troede jeg at han ville blive lidt skræmt, men han vralter ind til den hver morgen og prøver at få fat i hende for at nusse og elske hende. Jeg husker at Alma havde nogle ting som hun var bange for som eks. vores store grantræ ude foran vinduet. Når det blæste, så svejede det og det skræmte hende fra vid og sans!! Men Arthur har ikke rigtig noget, der gør ham RIGTIG bange.

Den anden dag lavede vi morgen-smoothie og Alma elsker at være den, der trykker på knappen. Arthur sad lige ved siden af og jeg var ikke sikker på om det var en god ide, nu den larmer ret meget. Men seje lille Arthur lyste bare op af begejstring og ville straks selv have lov at trykke. Det er måske ikke noget at sige til at man er en smule frygtløs, når man har set døden i øjnene flere gange i de første uger af sin levetid.

img_2724 img_2726

7 kommentarer

  • Isabell

    Sødeste Arthur ❤️

    Den ene af mine drenge, er også sådan lidt “frygtløs”. Dog er han lidt bange for mixer og lign. Ved godt det lyder lidt mærkeligt, men kan det være at Arthurs øre er lidt tilstoppet med enten væske eller vand?

    Knus ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Det er bare så imponerende.
    Når han nu har haft en hård start i livet og kom til verden præmatur, skulle man netop tro han ville blive lidt ekstra sensitiv fx. overfor larm, men nej, han er dælme sej 💪Det må være fra mor😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg har blot et spørgsmål. Du har en super fed taske på, på et af dine billeder på tidligere opslag. Den går rundt om skulderen og er sort med noget guld på. Hvad er det for en?? 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lori

    Dejlige børn du har, de smiler altid og er så glade! 🙂 Andet tema – men jeg er meget imponeret hvordan du har tabt dig! Jeg prøver at træne og få mere mavemuskler på min mave og så husker jeg at du skrev, at du har navlebrok. Efter 2 fødsel har jeg fået navlebrok og ville bare høre – hvordan går det med dig, generer det ikke dig, specielt hvis du træner mavebøjninger? Må man lave dem uden at navlebrok “kommer ud”?Hilsen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold fast nogle dejlig krudtugler du har og skønt at lillebror ikke er bange for noget – det gør jo mange ting lettere;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Skønne unger 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boogiloo tæt på lancering!!